38°C
22 October 2024
Haberler

Güney Botanik Peyzaj ve Bahçe Düzenlemesi

  • Mart 5, 2021
  • 2 min read
Güney Botanik Peyzaj ve Bahçe Düzenlemesi

Peyzaj yalnızca bitki düzenleme sanatı değil, ayrıca açık alanların doğal ve kültürel elamanların çeşitlendirilmiş şekilde düzenlenmesi işlemidir. Firmamız hayat kalitesini artıracak yeşil alanlar oluşturarak mutlak müşteri memnuniyeti için çalışmaktadır.

Güney Botanik Peyzaj olarak kalite politikamız gereği, yaptığımız sürekli iyileştirmeler ve etkili müşteri ilişkilerimiz ile özgün ve yaratıcı çevre ve mekanlar yapmaktayız. Peyzaj işinde yılların tecrübesi estetik anlayışımız ve makine ekipman parkımız ile Bursa ilimizdeki müşterileri üst düzey hizmetler vermekteyiz. 

Peyzaj tasarımları devam ettirilebilir hedeflere dayanır bu sebeple uzman, dinamik ve yaratıcı teknik kadromuzla; kısa zaman, düşük maliyet ve optimum güvenlik kriterleriyle bilinçli bir şekilde hareket ediyoruz. Güney Botanik Peyzaj sizin için en kapsamlı peyzaj dizaynını oluşturmak ve korumak odaklıdır. 

guney botanik peyzaj ve bahce duzenlemesi 2
Güney Botanik Peyzaj Logo

Güney Botanik Peyzaj siz değerli müşterine düzenli bahçe bakımı, bahçe budama, Bursa çim biçme, bahçe gübreleme, bahçe ilaçlama, tırpanlama, bahçe düzenleme, bahçe ışıklandırma, dikey bitkilendirme, kayrak taşı, süs havuzu,  yapay şelale gibi alanlarda hizmet vermektedir.  Firmamız mükemmelliği bir tercih olarak değil işinin bir gereği kabul eder.

DİKKAT!  SANAYİ SİTESİ ÜSTYAPI VE ALTYAPI İNŞAATLARI PROJE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş