38°C
23 October 2024
Son Dakika Tokat Haberleri - En Güncel ve Doğru Haberler

Hain Teröre Bir Şehit Daha Verdik Milletimizin Başı Sağolsun

  • Kasım 5, 2023
  • 2 min read
Hain Teröre Bir Şehit Daha Verdik Milletimizin Başı Sağolsun

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde toprağa verilen Ulaştırma Sözleşmeli Er Samet Bektaş, Van’ın Başkale ilçesinde meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybetti. 22 yaşındaki şehidin cenazesi, Kahramanmaraş’a hava yoluyla getirildi ve Bahçelievler Mahallesi’nde helallik alındı. Şehit Bektaş’ın annesi ve kardeşleri, Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılarak duygusal anlar yaşadılar. Helallik alındıktan sonra cenaze, Göksun Ulu Camisi’ne götürüldü.

Cenaze törenine, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Emin Terzioğlu, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya ile diğer ilgililer ve vatandaşlar da katıldı.

Bakan Yardımcısı Tancan, Vali Ünlüer ve diğer protokol üyeleri, şehidin ailesine başsağlığı diledi. Şehit Bektaş’ın cenazesi, kılınan namazın ardından Kırıkkilise Mezarlığı’nda toprağa verildi. Bu acı olayın bir daha yaşanmaması için üzüntü ve şükranla anıyoruz.

Hain Teröre Bir Şehit Daha Verdik Milletimizin Başı Sağolsun yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

DİKKAT!  TOKAT HAVALİMANINDA SEFER SAATLERİ
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş