38°C
22 October 2024
Haberler

İDARE VE HALKIN BERABER YÖNETİMİ ANLAMINA GELEN ‘YÖNETİŞİM’

  • Aralık 14, 2018
  • 2 min read
İDARE VE HALKIN BERABER YÖNETİMİ ANLAMINA GELEN ‘YÖNETİŞİM’

Tokat Kent Konseyi Başkanı Abdullah Gürbüz sosyal medyadan Tokatlı hemşerilerine seslendi, “Sizlerden gelen Öneri, Dilek ve Projelerinizi bekliyoruz”

            Tokat Kent Konseyi Başkanı Abdullah Gürbüz halkın beklentilerini kendilerine iletmeleri için sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak “Kıymetli Hemşehrilerimiz, yakın zamanda yerel yönetimlerle ilgili bir seçim yaşayacağız. Kim seçilirse seçilsin elbette şehrimizin gelişimine katkı sağlayacaktır. İdare ve Halkın beraber yönetimi anlamına gelen Yönetişim çerçevesinde sizlerden gelen öneri, dilek ve projelerinizi bekliyoruz. Saygılarımızla” ifadelerine yer verdi.

            Gürbüz, Tokatlı hemşerilerindenİdare ve Halkın beraber yönetimi anlamına gelen Yönetişim çerçevesinde Öneri, Dilek ve Projelerini iletmeleri çağrısında bulundu.

            Tokat Kent Konseyinin başlattığı ‘Tokat İçin Benim de Bir Projem Var’ yarışmasında dereceye giren katılımcılar; 1’inci olan iki Gece Kıbrıs Gezisi, 2’nci olan Bilici Termal Otelde iki kişilik iki gece konaklama, 3’üncü olan ise iki kişi Kapadokya turu ile ödüllendirilecek.

DİKKAT!  VALİ BALCI'DAN ESNAF ZİYARETİ
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş