38°C
22 October 2024
Son Dakika Tokat Haberleri - En Güncel ve Doğru Haberler

İLK EHLİYET BAŞVURUSUNU KAYMAKAM ÜÇER YAPTI

  • Nisan 3, 2018
  • 3 min read
İLK EHLİYET BAŞVURUSUNU KAYMAKAM ÜÇER YAPTI

Pasaport ve Sürücü Belgeleri 2 Nisan 2018 tarihi itibariyle Turhal İlçe Nüfus Müdürlüğünde verilmeye başlandı. 

            676 sayılı KHK gereği Emniyet teşkilatı tarafından verilen Pasaport ve Sürücü Belgesinin 2 Nisan 2018 tarihinden itibaren Turhal İlçe Nüfus Müdürlüğü tarafından verilmesine başlanmasından sonra ilk başvuruyu Kaymakam Dr. Ahmet Süheyl Üçer yaptı.

            Ehliyetini değiştirmek için Turhal İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne ilk başvuruyu yapan Kaymakam Üçer, işlemler sonrası bir basın açıklaması yaparak şunları söyledi:

            ”Bugün itibariyle İlçe Nüfus Müdürlüğümüzde pasaportların ve sürücü belgelerinin verilmesi işlemlerine başlandı. Bunun için 3 aydır bir altyapı çalışması devam etmekteydi. Daha önce bildiğiniz gibi Emniyet Müdürlükleri tarafından verilen pasaport ve ehliyetlerin arşivlerinin Nüfus Müdürlüğü arşivine aktarılması çalışması yapıldı. Bu kapsamda ilçemizde 41.000 civarında dosya İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden alınarak İlçe Nüfus Müdürlüğümüz arşivlerine getirildi. Bu yüzden biz Hükümet Konağımız arşivlerinde yenileme ve düzenleme yaptık. Nüfus Müdürlüğümüze ilave arşiv odaları temin ettik. Aynı zamanda kompakt dolaplar temin ettik. Bende bugün ehliyetimin yenilenmesi için Nüfus Müdürlüğümüze müracaat ettim. Parmak izi verme işlemlerinden sonra sağlık raporu ve bu iş için gereken ücreti de banka hesabına yatırarak işlemlerimi başlattım. Vatandaşlarımızda internet üzerinden randevu almak suretiyle kolaylıkla İlçe Nüfus Müdürlüğümüzde işlemlerini tamamlayabilirler” dedi.

DİKKAT!  Tokat’ta Depreme Hazırlık Çalışmaları Devam Ediyor
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş