38°C
23 October 2024
Son Dakika Tokat Haberleri - En Güncel ve Doğru Haberler

İmamoğlu: “İstanbul’un en iyi belediye başkanı olmak istiyorum”

  • Nisan 11, 2023
  • 2 min read
İmamoğlu: “İstanbul’un en iyi belediye başkanı olmak istiyorum”

İmamoğlu, İstanbul’un en iyi belediye başkanı olmak için kararlılığını gösteriyor. Kendisini seçen halka en iyi hizmetleri sunmak için çalışacak olan İmamoğlu’nun bu hedefi, onun liderlik vasıflarını gösteriyor. İstanbul’daki vatandaşların ihtiyaçlarını dikkate alarak hareket eden İmamoğlu, etkili bir şekilde belediye başkanlığı yapacak ve şehrin her alanında fark yaratacak. İmamoğlu, İstanbul’un geleceği için umut vadeden bir liderdir ve hizmetlerinin vatandaşların hayatını olumlu yönde etkileyeceğine inanıyor.

Tokat’ta İftar Programına Katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Konuştu

Tokat’ta gerçekleştirilen iftar programına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, burada yaptığı konuşmada İstanbul’un en iyi belediye başkanı olmak istediğini belirtti.

“İstanbul, Türkiye’nin değil Avrupa’nın en büyük şehri”

İmamoğlu konuşmasında “İstanbul, Türkiye’nin değil Avrupa’nın en büyük şehri. Dünyanın başkenti dediğimizde ise hiç abarttığımız bir tarif olmaz. 16 milyonluk bir kentin aynı zamanda bütün ülkeyi kapladığını da biliriz. Bunlardan birinin de Tokatlı hemşehrilerimiz olduğunu ifade etmek isterim.” diyerek İstanbul’un önemine vurgu yaptı.

“İstanbul’un Gelmiş Geçmiş En İyi Belediye Başkanı Olmak İstiyorum”

İstanbul’a dair getirdiği yenilikler ve yapılan hizmetlerle 5 yıl içerisinde İstanbul’un gelmiş geçmiş en iyi belediye başkanı olmayı hedeflediğini belirten İmamoğlu “Hem işlerimizde üstün kabiliyet ortaya koymak, hem insanların ihtiyaçlarına dönük hazırlıkları kente yapabilmek, hem de şehre vizyon katmak konusunda yoğun çalışmalarımız var. İstanbul benim için iyi bir referans ve avantaj, hiçbir şehrimizde kendimi yalnız hissetmiyorum.” ifadelerini kullandı.

Tokat’a Gelen İmamoğlu’na Büyük İlgi

İftar programına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Tokatlılar büyük ilgi gösterdi. İmamoğlu’nun konuşması ise program boyunca ilgiyle dinlendi.

Hürsöz

DİKKAT!  TOGÜ Öğrencileri Afet Proje Yarışmasında Teşvik Ödülü Aldı
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş