38°C
22 October 2024
Haberler

Kadıköy Bit Pazarı Nerede, Nasıl Gidilir ve Hangi Günler Açık?

  • Ağustos 24, 2024
  • 5 min read

İstanbul’da bulunan bit pazarlarından biriside Kadıköy bit pazarıdır. Peki Kadıköy bit pazarı nerede, hangi günler ve saatler açık açılış saati kaç, saat kaçta açılıyor kaça kadar açık kaçta kapanıyor ve metrobüsle nasıl gidilir hangi durakta inilmesi gerekir yol tarifi nedir?

İkinci el eşyalardan, nostaljik eşyalara, ev eşyalarından antika ürünlere, mutfak ürünlerinden kişisel ürünlere kadar bir çok ürün çeşidi bulunan Kadıköy bit pazarı kapılarını ülkenin her yerinden gelen müşterilerine açıyor. İstanbul’da yaşayan vatandaşların alışveriş yapmak için sıklıkla tercih ettikleri Kadıköy bit pazarı hangi günler açılıyor? Bit pazarı nerede ve nasıl gidilir? gibi soruların yanıtına sizler için cevap bulduk.

Kadıköy Bit Pazarı Nerede?

Antika meraklılarını ağırlayan bit pazarlarından biride İstanbul‘da Kadıköy‘de bulunuyor. İstanbul’un Kadıköy ilçesindeki Ünalan’da bulunan bit pazarında teknolojik eşyalardan, mutfak malzemelerine, elbiselerden antika ürünlere kadar binlerce çeşit ürün bulunuyor. Pazarın yakınında ne var tam olarak nerde fiyatları nelerdir?

Çevreyi koruma ve tutumlu olma adına ikinci el eşyaların değerlendirilmesi için İstanbul’da bit pazarları bulunuyor. Bunlardan biri de İstanbul Kadıköy ilçesindeki Ünalan’da “Antika Pazarı”dır. Vatandaşlar kullanılabilir durumda olan kıyafet, mutfak malzemeleri, kırtasiye, teknolojik ürünler, antika eşyalar, yapı malzemeleri, dekorasyon ürünleri gibi bir çok ürün için bit pazarını tercih ediyor. Birçok ürünün ikinci elinin alınıp satıldığı Bit Pazarına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Bit pazarına giden vatandaşlar dışarıda göremeyeceği birçok şeyi pazarda görebiliyor.

Kadıköy Bit Pazarına Nasıl Gidilir?

Bit pazarı İstanbul‘da Kadıköy ilçesine bağlı Ünalan mahallesinde bulunuyor. Kadıköy bit pazarına Marmaray, Metro, Metrobüs, Otobüs, Minibüs ve Dolmuş ile gilidir.

Kadıköy bit pazarına giderken ulaşım metrobüsü tercih ederseniz Fikirtepe durağında inip 5 dakika yürüyerek ulaşabilirsiniz.

Kadıköy Bit Pazarı Cuma günleri açık olup, ulaşım olarak metrobüsü tercih ederseniz Fikirtepe durağında inerek rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Ayrıca toplu taşıma olarak metrobüsü tercih ettikleri zaman Uzunçayır durağında inerlerse 5-6 dakika yürüme mesafesinden sonra bit pazarına ulaşabilirler.

DİKKAT!  Berat Kandili Mesajları

Bit pazarına Metro ile gitmeyi tercih edenler ise Ünalan durağında inerek gidebilir.

Metroyla Söğütlü Çeşme durağında indikten sonra Marmaraya geçiş yaparak Fikirtepe durağında inebilirsiniz. Üst geçitten karşıya sol tarafa geçerek bit pazarını bulabilirsiniz.

Otobüs: 8A , AVCILAR – SÖĞÜTLÜÇEŞME
Metro: M4-M5
Minibüs DOLMUŞ: D-36

Kendi ulaşım aracıyla Kadıköy Bit Pazarına gitmek isteyenler Google haritalara “Kadıköy Antika Pazarı” yazarak direkt olarak konuma gidebilirler.

 

Kadıköy Bit Pazarı Hangi Günler Açık?

Kadıköy bit pazarı “Cuma” günleri kurulduğu için sadece Cuma günü açıktır. Her Cuma kurulan pazarda teknolojik ürünlerden elbiseye, mutfak eşyalarından dekorasyon ürünlerine ve antika eşyalara kadar bir çok ürün bulunuyor. İstanbul’da yaşayıp ihtiyacını uygun fiyata almak isteyenler veya antika ürünlere ilgisi olanlar Cuma günü bit pazarını ziyaret ediyorlar.

İstanbul Bit Pazarları

Feriköy Bit Pazarı: Antika Pazarı Pazar günü kuruluyor. Teknoloji ürünlerinden ev eşyalarına kadar bir çok ikinci el eşya satışı yapılıyor. Adres: Cumhuriyet Mahallesi, Semt Pazarı No:8, 34380 Şişli/İstanbul

Bakırköy Bit Pazarı: Bakırköy Marmaray istasyonuna 1 dakikalık mesafededir.

Gizli Hazineleri Keşfedin

About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş