38°C
22 October 2024
Haberler

KahramanKart Bakiye Sorgulama ve Yükleme 2025

  • Ağustos 12, 2024
  • 5 min read

Kahramanmaraş’ta toplu taşıma araçlarını kullanabilmek ve gereksiz yoğunluğun önüne geçebilmek için çıkarılan KahramanKart bakiye sorgulama ve yükleme işlemi nasıl yapılır öğrenci ücreti ne kadar bakiye kontrol nasıl yapılır?

KahramanKart, Kahramanmaraş’ta yaşayanların toplu taşımada kullandıkları ulaşım kartıdır. Bu ulaşım kartı Kahramanmaraş toplu taşıma araçlarına binebilmek için kullanılıyor. Kullanıcılar bakiye sorgulama ve bakiye yükleme işlemlerinin nasıl yapıldığını merak ediyor. Online olarak bu işlemleri yapmak çok kolay. En güzel özelliği ise mobil ödeme yöntemi ile bakiye yüklenebilmesi. Cep telefonunuzdan SMS göndererek 10 TL’den 30 TL‘ye kadar bakiye yükleyebilirsiniz.

KahramanKart Bakiye Yükleme Nasıl Yapılır?

KahramanKart bakiye yükleme kredi kartı ve mobil ödeme yöntemleri ile yapılabilmektedir. Ayrıca “ KahramanKart Dolum ve Satış Noktası”  ve “N’Kolay” logosunun olduğu iş yerlerinde kart satın alınabilir ve bakiye yüklemesi yapılabilir. 7/24 Smart Banko ve Mini Banko ile karta kağıt para ile bakiye yüklemesi gerçekleştirilebilir.

Kredi Kartı ile Online Bakiye Yükleme

Kahramanmaraş’ta yaşayanlar toplu taşıma araçlarına binebilmek KahramanKart kullanırlar. KahramanKart bakiye yükleme işlemini internetten kredi kartı ile yapabilirsiniz.

  • https://onlinedolum46.e-kent.com.tr/ adresine gidin.
  • KahramanKart Numarası (Kartın ön yüzünde bulunan 16 haneli numara), Kartın Arkasındaki Son 4 Hane (Kartın Arkasındaki Numaranın Son 4 Hanesi), Dolum Miktarı (TL) (Tek seferde en az 5, en fazla 100 TL lik dolum yapılabilir.), TC / Yabancı Kimlik No, Cep Telefonu Numarası girilir ve İleri butonuna basılarak devam edilir.
  • İstenen diğer bilgiler girildikten sonra KahramanKart yükleme işlemini yapabilirsiniz.
  • KahramanKart bilgileri girildikten sonra kredi kartı bilgileri girilerek bakiye yükleme işlemi gerçekleştirilebilir.

Mobil Ödeme ile Bakiye Yükleme

Aralarında boşluk bırakarak MARAS yazıp KahramanKart numarasını yazdıktan sonra, kartın arkasında bulunan son 2 haneden önceki 4 rakam yazılır, yüklenecek olan tutar olarak 10, 15, 20, 25, 30 seçeneklerinden biri yazılıp 3544’e mesaj gönderilerek mobil ödeme yöntemi ile bakiye yükleme yapılmaktadır.

DİKKAT!  YALNIZLIK

Not: Yapılan bakiye yüklemeleri üzerinden %5 ek hizmet bedeli alınır. Online KahramanKart bakiye yükleme işlemini yaptıktan sonra bakiyenin yansıması için kartın Validatöre okutulması gerekmektedir. Kart okuma işlemi yükleme yapıldıktan en az 1 saat sonra yapılmalıdır. Kredi kartı ile yapılan yükleme bedelinin geri iadesi yoktur. Abonman Kartlara online yükleme yapılamamaktadır.

  • EGO Kart Bakiye Sorgulama

KahramanKart Bakiye Sorgulama 2023

KahramanKart Bakiye sorma işlemini online olarak yapabilirsiniz. https://kahramankart.com.tr/onlinebakiyesorgulama/ adresine giriş yaptıktan sonra kartınızın ön yüzündeki kart numaranızı girerek hızlı bir şekilde bakiye sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca KahramanKart Mobil uygulamasını cep telefonunuza indirip üye olduktan sonra Kartlarım sekmesine gelerek kartınızda ne kadar para olduğunu öğrenebilirsiniz.

Eğer kartınızdaki bakiyenin ne kadar olduğunu öğrenmek istiyorsanız Kahramankart bakiye sorgulama işlemi ile öğrenebilirsiniz. Bakiye sorgulama sistemi sayesinde kart bilgilerini girerek kartta bulunan bakiyeyi öğrenmek mümkün. Ayrıca kartınızı okuttuğunuz zamanda içerisinde ne kadar bakiye kaldığını görebilirsiniz.

KahramanKart Mobil Uygulama İle Bakiye Sorgulama ve Yükleme

KahramanKart mobil uygulaması ile bakiye sorgulama ve yükleme yapabilirsiniz. Ayrıca kartınız yanınızda olmasa bile uygulamayı kullanarak toplu taşıma araçlarına binebilirsiniz.

Mobil Uygulamadanın Faydaları

  • Bakiye Yükleme ve Bakiye Sorgulama
  • Karta Para Yükleme
  • Çevredeki Durakları Görebilme
  • Otobüslerin Ne Zaman Geleceğini Görebilme
  • Toplu Taşıma Araçlarına Uygulama İle Binebilme
  • Otobüs Saatleri ve Durak Bilgileri 

KahramanKart Mobil Uygulama İndirme Linkleri : AndroidApple

KahramanKart Müşteri Hizmetleri İletişim Telefon Numarası
0850 724 80 50

KahramanKart ile ilgili tüm sorularınızı [email protected] mail adresine mail atarak sorabilirsiniz.

Daha Fazla Bilgi İçin: Benzer Konulardaki Diğer Yazılar

About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş