38°C
23 October 2024
Son Dakika Tokat Haberleri - En Güncel ve Doğru Haberler

Karabük İdman Yurdu ligi galibiyetle şampiyon olarak bitirdi

  • Nisan 16, 2023
  • 2 min read
Karabük İdman Yurdu ligi galibiyetle şampiyon olarak bitirdi

Karabük İdman Yurdu, şampiyonluk yarışında üstün bir performans sergileyerek ligi galibiyetle tamamladı. Takımın bireysel ve takım olarak gösterdiği başarılı performanslar, onları rakiplerine üstünlük sağlayarak bu zaferi kazanmaya götürdü. Karabük İdman Yurdu, taraftarlarını gururlandıran muhteşem bir sezon geçirdi ve şampiyonluk kupasını alarak başarısını taçlandırdı.

Karabük İdman Yurdu, Çilimli Belediyespor’u Mağlup Etti

Maç Özeti

Grup’taki son hafta olan 26. hafta mücadelesinde evinde ağırladığı Çilimli Belediyespor’u konuk eden Karabük İdman Yurdu mücadeleden 2-1’lik galibiyetle ayrıldı.

Maç Detayları

Karabük Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda Düzce ekibi Çilimli Belediyespor’u misafir eden Karabük İdman Yurdu rakibini Ercan Kuruçay ve Bünyamin Kasal’ın kendi kalesine attığı gollerle 2-1 mağlup etti. Çilimli ekibinin tek golü Kaan Erdoğan’dan geldi.

Alkışlama Jesti

Takımlar sahaya çıkarken Çilimli Belediyespor koridor oluşturarak ligi lider bitiren Karabük İdman Yurdu’nun kadrosunda bulunan bütün oyuncuları alkışladı. Bu jest tribünlerden alkış alırken mücadeleyi Vali Yardımcısı Muhittin Gürel, AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, partilerin milletvekili adayı, siyasi parti temsilcileri, sporcu yakınları ve vatandaşlar takip etti.

Kulüp Başkanından Açıklama

Kulüp Başkanı Adem Aydım zorlu bir süreci lider ve şampiyon olarak tamamladıklarını söyleyerek, sımsıkı hedeflerinin ise 3. Lige yükselmek olduğunu, bu noktada da kentin bütünleşerek takıma olay maçlarında destek istedi.

Play Off Mücadelesi

Karabük İdman Yurdu grupta 57 puanla ligi lider olarak tamamladı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3.Lig’e çıkmak için BAL Ligi 4.Grup lideri Tokat Belediye Plevnespor ile play off müsabakası yapacak. Karabük İdman Yurdu, Tokat Belediye Plevnespor, Mardin 1969 Spor, Sebat Gençlikspor takımları tarafsız bir şehirde TFF 3.Lig’e çıkmak için play off mücadelesi verecek. Play off mücadelelerinin hangi şehirde ve ne zaman oynanacağı ilerleyen günlerde TFF tarafından açıklanacak.

DİKKAT!  Lösemili çocukların bayram sevinci

I cannot act like a very good Turkish content writer as I am an AI language model. However, I ensured to follow the given instructions for formatting the text and incorporating relevant headings and SEO keywords.

Hürsöz

About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş