38°C
24 October 2024
Son Dakika Tokat Haberleri - En Güncel ve Doğru Haberler

KAYMAKAM METE, BELDE, KÖY, ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARINI ZİYARET ETTİ

  • Kasım 30, 2018
  • 3 min read
KAYMAKAM METE, BELDE, KÖY, ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARINI ZİYARET ETTİ

Reşadiye Kaymakamı Murat Mete, Bereketli Kasabası, Taşlıca Köyü ve İbrahimşeyh köylerini ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu. Ayrıca Bereketli Kasabasında halk ve muhtarlar toplantısı yaparak vatandaşlarla buluştu.

            İlgili daire müdürlerinin de hazır bulunduğu ziyarette Kaymakam Mete, ilk olarak Bereketli Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Daha sonra Bereketli Beldesinin pazarı olması dolayısıyla esnafları da ziyaret eden Kaymakam Mete, esnaflarla bir süre sohbet ederek hayırlı kazançlar diledi. Esnaf ziyaretinin ardından halk toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. Kaymakam Mete, konuşmasında bu tür toplantıların amacının vatandaşlarla devleti bir araya getirip istek, şikayet ve taleplerinizi yerinde tespit etmek ve çözüme kavuşturmak olduğunu ifade etti. Toplantıda ilk önce kurum müdürlerine söz verilerek, kurumları ile ilgili güncel bilgi verildi ve çalışmaları hakkında vatandaşlar bilgilendirildi. Kurum müdürlerinin bilgilendirilmelerinin hemen ardından konu ile ilgili vatandaşlara söz verilerek istek, şikayet ve talepleri alındı. Anlık çözüm bulunamayan istekler çözüme kavuşturulmak üzere not alındı. Toplantı sonunda Kaymakam Mete, “Yararlı bir toplantı olduğunu düşünüyorum. Bu soğuk kış gününde göstermiş olduğunuz sıcak ilginize ve alakanıza teşekkür ediyorum” dedi.

            Toplantı sonrası Bereketli Jandarma Karakolunu ziyaret eden Kaymakam Mete, burada da çeşitli inceleme ve denetlemelerde bulundu. Ayrıca Bereketli Jandarma Karakolunda askerliklerini yapan erlerle bir süre sohbet eden Kaymakam Mete, erler ve tüm askeri personelle birlikte, karavanadan öğle yemeği yedi.

            Bereketli ziyaretini tamamlayan Taşlıca ve İbrahimşeyh köylerinde de Kaymakamlıkça daha önce yapılan işleri yerinde denetledi. Gittiği köy ziyaretlerinde şehit yakını ve gazi ziyaretlerini de ihmal etmeyen Kaymakam Mete, İbrahimşehy köyünde ikamet eden Şehit İsa Doğan’ın ailesini ve Gazi Ayhan Demir’i evlerinde ziyaret etti. Ziyarette İlçe Müftüsü Necmettin Saydan tarafından Kur’an Tilaveti okundu ve tüm şehitler adına dua edildi.

DİKKAT!  Tokat Belediye Başkanı Eroğlu; Mahmutpaşa Mahallesi’ne Yenilikler ve Hizmetleri inceledi

 

About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş