38°C
22 October 2024
Son Dakika Tokat Haberleri - En Güncel ve Doğru Haberler

Lösemili çocukların bayram sevinci

  • Haziran 17, 2024
  • 4 min read
Lösemili çocukların bayram sevinci

LÖSEV’in düzenlediği Kurban Bayramı etkinlikleri kapsamında lösemi ve çocukluk çağı kanseriyle mücadele eden minikler, sevdikleriyle buluşup bayram coşkusunu yaşadı. LÖSEV, eşit tedavi ilkesiyle hareket ederek minik kahramanlara umut olmaya devam ediyor. Bursalı minikler de bayramın keyfini çıkarırken, LÖSEV sosyal hizmet ekipleri Türkiye genelindeki hastaneleri ziyaret ederek miniklere moral destek veriyor. Etkinlikler, çocuklar ve aileler için önemli bir moral kaynağı haline geldi.

LÖSEV Minikleri, Kurban Bayramı Etkinlikleriyle Sevindi

LÖSEV Kayıtlı Çocuklar Bayram Coşkusunu Yaşadı

İstanbul (İGFA) – Türkiye genelinde düzenlenen Kurban Bayramı etkinlikleri kapsamında, LÖSEV'e kayıtlı lösemi ve çocukluk çağı kanseriyle mücadele eden minikler, sevdikleriyle bir araya gelerek bayram sevinci yaşadılar. Minik kahramanlar, aldıkları bayram hediyeleriyle mutlu olurken, dans gösterileri ve oyunlar eşliğinde neşeli zamanlar geçirdiler. Hep bir ağızdan umut dolu bir şekilde "İyi Bayramlar" dileklerini ileten minikler, unutulmaz anlar yaşadılar.

Eşit Bakım ve Tedavi İlkesiyle Yola Çıkan LÖSEV, Miniklere Umut Olmaya Devam Ediyor

LÖSEV – Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, "Tüm çocuklar eşit doğar ve en iyi bakım ve tedavilere eşit kavuşurlar" felsefesiyle hareket ederek, 25 yıldır lösemili çocuklar ve çocukluk çağı kanserleriyle mücadele eden minik kahramanlara umut olmaya devam ediyor. LÖSEV'e kayıtlı lösemi ve kanserle mücadele eden çocuklar ile ailelerinin bir araya geldiği bayramlaşma etkinlikleri, renkli ve coşkulu anlara sahne oldu. Çocuklar etkinliklerle eğlenirken, aileleri de birlikte vakit geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

Bursalı Minikler Bayram Coşkusunu Tadıyla Yaşadı

Kurban Bayramı'nın ilk gününde Bursa'da gerçekleşen etkinlikler, Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Uludağ Üniversitesi'nde düzenlendi. Lösemi ve kanser tedavisi gören çocuklar, bayram coşkusunu doyasıya yaşayarak hem moral buldular hem de sevdikleriyle bir arada olmanın keyfini sürdüler. Bayram etkinlikleri sırasında miniklere çeşitli hediyeler verildi ve renkli kostümler giymiş maskotlar, çocuklarla eğlenceli oyunlar oynayarak onları neşelendirdi. Ebeveynler, çocuklarının yüzündeki mutluluğun en büyük bayram hediyesi olduğunu belirterek etkinliğe memnuniyetlerini dile getirdiler.

DİKKAT!  OCAK- EYLÜL DÖNEMİ YÜK VE KONTEYNER İSTATİSTİKLERİ AÇIKLANDI…

LÖSEV Sosyal Hizmet Ekipleri Bayram Süresince Minikleri Ziyaret Ediyor

LÖSEV Sosyal Hizmet ekipleri, bayram süresince Türkiye genelindeki hastaneleri ziyaret ederek tedavisi devam eden lösemi ve kanser hastası çocuklar ile ailelerine moral veriyor. Ayrıca, tedavisi evde devam eden minikleri de ziyaret eden ekipler, onlara kostümler giymiş gönüllüler eşliğinde sürpriz ziyaretler gerçekleştiriyorlar. Bu anlamlı etkinlikler sayesinde minikler, zorlu tedavi süreçlerinde moral bulurken aileleri de desteklenmiş hissediyor.

LÖSEV'e kayıtlı lösemi ve kanserle mücadele eden minikler, Kurban Bayramı etkinlikleriyle sevdikleriyle bir araya gelerek neşeli anlar yaşadı. Etkinlikler, çocuklar ve aileleri için moral kaynağı oldu.

Yolculuğa Hazır Mısınız? İlgili Bağlantılara Göz Atın

Gizli Hazineleri Keşfedin

About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş