38°C
23 October 2024
Haberler

MEHMET AYDIN ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİNE BAŞKAN ADAYI

  • Mayıs 23, 2019
  • 3 min read
MEHMET AYDIN ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİNE BAŞKAN ADAYI

Tokat’ta yaşayan ve berberlik yapan 27 yaşındaki Mehmet Aydın, Tokat Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine başkan adayı olduğunu açıkladı.

            Aydın yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

            "27 Yaşındayım. Belki de genç veya orta yaşlı kimse elini taşın altına koymaktan çekiniyor ama ben hiç bir zaman çekinmedim. 1 buçuk senedir her hafta ilçe ilçe köy köy gezdik, şehit mezarlarını ziyaret ettik. Tokat Şehit Aileleri Derneğinin önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çatalyürek'le birlikte Tokat'ta en büyük şehit mitinglerini yaptık.

            Son 1 bucuk senedir her hafta Tokat'ta şehit mezarlarını gezdik temizliklerini bakımlarını yaptık yapılacak bir şey yoksa suyunu döktük duasını ettik.

            Biz bunları yaparken bizim kendi isteğimizle bıraktığımız Tokat Şehitler Derneği Başkanı ve yönetimi dernekten çıkmıyor. Sözde dernek yönetimi; şehit mezarı ziyaret etmez şehit anne babası ziyaret etmez, dini günlerde şehitler unutulur. 'Unutulacaksa siz niye o görevdesiniz bırakın biz görev yapalım' dedik. Dernek kasası nedense hep olduğu yerde kalıyor.

            Şehitler derneğinin görevi kabir ziyareti şehitlerin emanetlerini unutturmamak şehitleri unutturmamak. Ama şu anki yönetimin tek derdi koltuk sevdası olduğu için şehitleri unuttular emanetlerini unuttular

            Şimdi biz en hızlı şekilde Tokat Şehit Aileleri Derneği Yönetiminin toplanıp seçim kararı almalı diyoruz. Bizim çıkacağımız yönetimle  oturan başkan değil çalışan başkan göstereceğiz, şehitlerimizi unutmayacağız, unutturmayacağız. Şimdi ben ve ekibim Tokat Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimine talibiz. Bu konuda yanımızda olan herkese teşekkür eder hayırlı ramazanlar dilerim

            Mehmet Aydın,  7 arkadaşı ile birlikte 1 yılda yaklaşık  20’ye yakın şehit mezarlıklarının bakımını yapıyor. Gönüllü olarak 7 kişiden oluşan grup Tokat’ta şehit olmuş ve bakıma ihtiyacı olan mezarlıkları ziyaret ediyor.

DİKKAT!  Balıkesir Seçim Sonuçları 2023
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş