38°C
23 October 2024
Son Dakika Tokat Haberleri - En Güncel ve Doğru Haberler

MHP TOKAT MİLLETVEKİLİ ADAYI UĞUR DEĞERLİYURT NE DEDİ?

  • Nisan 11, 2023
  • 2 min read
MHP TOKAT MİLLETVEKİLİ ADAYI UĞUR DEĞERLİYURT NE DEDİ?

MHP Tokat milletvekili adayı Uğur Değerliyurt, seçim kampanyası sırasında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Değerliyurt, Tokat’ın ekonomik ve sosyal sorunlarına çözüm bulmak için çalışacağını söyledi. Aynı zamanda, milliyetçilik ve ülke sevgisinin önemini vurgulayarak Türkiye’nin güçlü bir ülke olması için mücadele edeceğini belirtti. Değerliyurt, seçim sürecinde fark yaratmak için yoğun bir şekilde çalışıyor ve vatandaşların desteğiyle milletvekili seçilerek hizmet etmeyi hedefliyor.

Uğur Değerliyurt’un Açıklamaları

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve Genel Başkan Başdanışmanı Uğur Değerliyurt, genel başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkür etti.

Devlet Bahçeli’ye Teşekkür

Değerliyurt, “Şahsım adına beni layık gördüğü için genel başkanımızın Devlet Bahçeli beye İl başkanlığımıza ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Liderliği ile Partimizi Geliştiriyor

Devlet Bahçeli’nin liderliği ile MHP’nin her geçen gün geliştiğine dikkat çeken Değerliyurt, “Partimiz ülkemizin birliği ve beraberliği için mücadele veriyor. Bu mücadelede liderimiz Devlet Bahçeli’nin önderliği ve kararlılığı ile daha da güçleniyoruz” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin Geleceği İçin Çalışıyoruz

MHP’nin amacının Türkiye’nin geleceği için çalışmak olduğunu vurgulayan Değerliyurt, “Ülkemiz için hayırlı olan ne varsa hep birlikte çalışarak elde edeceğiz. Bunun için hepimize büyük görevler düşüyor. Teşkilatlarımız ve üyelerimiz ile birlikte hep birlikte Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

MHP’nin Güçlü Teşkilatı

MHP’nin güçlü bir teşkilat yapısına sahip olduğuna da değinen Değerliyurt, “Partimiz ülkemizin en köklü siyasi hareketlerinden biridir. Sahip olduğumuz teşkilat yapısı ile tüm Türkiye’ye güçlü bir mesaj veriyoruz” şeklinde konuştu.

TU

UĞUR DEĞERLİYURT NE DEDİ?

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve Genel Başkan Başdanışmanı Uğur Değerliyurt, genel başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkür etti.

 1681127897

Hürsöz

DİKKAT!  Senegalli heyet vatandaşlarının Tokat’ta eğitim görmesinden memnun
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş