38°C
23 October 2024
Son Dakika Tokat Haberleri - En Güncel ve Doğru Haberler

Milli Eğitim Bakanı Özer, Ordu’da SKM açılışında konuştu

  • Nisan 17, 2023
  • 3 min read
Milli Eğitim Bakanı Özer, Ordu’da SKM açılışında konuştu

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Ordu’da bir SKM açılışında konuştu ve eğitim konularına değindi. Konuşması, ülkenin eğitim sektöründeki gelişimleri ve yenilikleri hakkında önemli bilgiler verirken, aynı zamanda Ordu’da açılan SKM’nin önemini vurguladı. Konuşmayı ilgiyle takip edenler arasında yer alan öğretmenler ve veliler, Bakan Selçuk’un sözlerinden etkilendi. Buğerünün anahtar kelimeleri arasında “Milli Eğitim Bakanı”, “Ordu SKM açılışı” ve “eğitim konuları” gibi kavramlar yer almaktadır.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer: Son 20 Yılın Hikayesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Himayesinde Yerli ve Milli Dava

Bakan Özer, Ünye Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında yaptığı konuşmada, vatandaşların Kadir Gecesi’ni kutlayarak başladı. Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet ve yakınlarına sabırlar dileyen Özer, devlet ve millet el ele vererek 10 ili hızlı şekilde ayağa kaldıracaklarını belirtti.

Milletvekili Adayı Mahmut Özer Umudu Yansıtıyor

Özer, kendisinin 81 ilin hizmetkarı olduğunu ifade ederek, Tokat’ın da hizmetkarı olduğunu, Ankara’nın da İstanbul’un da Ünye’nin de hizmetkarı olduğunu söyledi. Nasıl 20 yıl içerisinde Sayın Cumhurbaşkanı’nın liderliğinde Ordumuz eğitimden sağlığa tüm alanlarda hizmet almışsa bundan sonra da inşallah birlikte, beraberlik içerisinde bu hizmetlerimizi sunmaya devam edeceklerini vurguladı.

Bakan Özer’den Eğitim ve Kültür Yatırımlarına Tam Destek

Bakan Özer, Ordu’da eğitimdeki 496 milyon liralık yatırımı 1 milyar 796 milyon liraya çıkardıklarına işaret ederek, Ordu’nun eğitimle ilgili her türlü sorununu adım adım çözeceklerini vurguladı. Sadece eğitim alanındaki yatırımları çözmekle kalmayacaklarının altını çizen Özer, Ünye Kültür Merkezi sorununu çözeceklerini ve orada yapımı yarım kalan kültür merkezine yeniden ihale izni verileceğini belirtti.

Yatırımlar Devam Ediyor

Bakan Özer, Ünye-Akkuş-Niksar-Tokat yoluna değinerek, ihalesi bittiğini ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ile görüştüklerini ifade etti. Seçim olmadan önce temelinin atılacağı yolda, Ünye Limanı’nın ticaret hacmini çok daha yüksek seviyelere çıkartacaklarını da ekledi.

DİKKAT!  NİKSAR'DA TOPTANCI SEBZE HALİ KİRAYA VERİLECEK
Son 20 Yılın Hikayesi Yerli ve Milli Dava

Bakan Özer son olarak, son 20 yılın hikayesinin Türkiye’nin kendi ayakları üzerinde durma hikayesi olduğunu belirtti. Son 20 yılın hikayesi Sayın Cumhurbaşkanımızın himayesinde yerli ve milli davanın hikayesi olduğunu da vurguladı. İnşallah sizlerle birlikte, tüm milletvekili adaylarımızla birlikte yepyeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Bu yolculukta bizimle hareket etmeye var mısınız? 14 Mayıs’ta Sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar liderimiz olarak seçmeye var mısınız? Sizler, bizlere destek verdikçe Allah’ın izniyle Türkiye çok daha güzel olacak, Ordumuz çok daha güzel olacak.

Hürsöz

About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş