38°C
22 October 2024
Haberler

MOTORCULAR, NİKSAR’DA “ÇOCUK İSTİSMARINA” DUR DEDİ

  • Mayıs 7, 2019
  • 2 min read
MOTORCULAR, NİKSAR’DA “ÇOCUK İSTİSMARINA” DUR DEDİ

Niksar’da çeşitli illerden bir araya gelen yüzlerce motosiklet tutkunu, çocuk istismarına tepki göstererek “çocuk istismarına dur” dedi.

            Amasya, Çorum, Tokat, Sivas, Ordu, Giresun ve Samsun gibi illerden yüzlerce motosiklet tutkunu çocuk istismarı konusunda farkındalık yaratmak ve tepki göstermek için Niksar’da bir araya geldi.

            İlçe girişinde toplandıktan sonra motosikletlerinin ön kısmına astıkları “çocuk istismarına dur de” afişleriyle şehir merkezinde kortej yapan motosikletçilere, vatandaşlar da alkışlarla destek verdi.             Daha sonra tarihi Niksar Kalesine geçen motor tutkunları adına açıklama yapan Mustafa Gül, “Öncelikle Hakkâri ve Zeytin Dalı Harekât bölgesinde PKK’lı teröristlerin alçak saldırılarında dört askerimiz şehit düştü, şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz, ruhları şad olsun. Artık akan kanların durmasını istiyoruz. Çocuk istismarına gelince hepimiz aileyiz, hepimizin kızı veya oğlu küçük bebelerimiz var, onlar bizim geleceğimiz gelecek neslimiz, neslimize dokunan ellerin kırılması değil, kökünden koparılmasını temenni ediyoruz. Biz kendimize sahip çıkıyor olur isek, bizden sonraki nesile kendimizi örnek gösterir isek, gelecek olan neslimizin daha anlamlı daha güzel geçireceğine inanıyorum. Buraya çeşitli illerden ve ilçelerden gelerek bize destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Lütfen çocuklara sahip çıkalım." dedi.

DİKKAT!  Trabzon Seçim Sonuçları 2023
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş