38°C
24 October 2024
Haberler

NORM FAZLASI İLAN EDİLEN ÖĞRETMENLERİN ATAMALARI ARALIKTA

  • Kasım 30, 2018
  • 2 min read
NORM FAZLASI İLAN EDİLEN ÖĞRETMENLERİN ATAMALARI ARALIKTA

Eğitim Bir-Sen 1 No.lu Şube Başkanı Şaban Ceylan, norm fazlası ilan edilen 500 öğretmen için atama tercih başvurularının 27 Kasım-4 Aralıkta alınıp 6-7 Aralık tarihlerinde atamalarının yapılacağını bildirdi.

            Eğitim Bir-Sen 1 No.lu Şube Başkanı Şaban Ceylan, yetkili sendika olarak İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali ile norm fazlası öğretmenlerin durumunu görüştüklerini belirtti.

            Norm fazlası ilan edilen 500 öğretmen için atama tercih başvurularının 27 Kasım-4 Aralıkta alınıp 6-7 Aralık tarihlerinde atamalarının yapılacağını duyuran Ceylan, “Öğrenci ve öğretmenlerimizin yarıyılda bir endişe yaşamamaları için norm fazlası arkadaşlarımızın istemeleri halinde atamalarının yapılacağı, atama isteğinde bulunmayanların ise istekleri dışında başka bir kuruma atanmayacağını paylaşmak isteriz. Öğretmen arkadaşlarımızın önümüzdeki yıllardaki norm durumlarını düşünerek hareket etmeleri dileğiyle hayırlı olmasını dileriz. İl Müdürümüze talebimize olumlu karşılık verdiği için teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

DİKKAT!  YENİ HAVALİMANI İÇİN KEPÇE ÇALIŞTI
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş