38°C
23 October 2024
Haberler

ÖĞRENCİLER ZEYTİN DALI HAREKATINA DESTEK İÇİN KERMES DÜZENLEDİ

  • Şubat 18, 2018
  • 2 min read
ÖĞRENCİLER ZEYTİN DALI HAREKATINA  DESTEK İÇİN KERMES DÜZENLEDİ

Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesinden Zeytin Dalı Harekatına ve kahraman Mehmetçiğimize destek olmak için okulda kermes düzenledi.

            TSK’nın Afrin’de sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatına maddi ve manevi destek olmak amacıyla, Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri kermes düzenledi.

Yoğun katılımın olduğu kermes Kuran tilaveti ve dua ile başladı. Açılış konuşmasını yapan okul müdürü Hamit Akın, şunları söyledi:

            “Ülkemizin güvenliğini, bulunduğumuz coğrafyanın barış ve istikrarını sağlamak amacıyla tüm terör unsurlarına karşı Türk Silahlı Kuvvetlerimizce başlatılan Afrin – Zeytindalı Operasyonunun başarıyla amacına ulaşmasını diliyorum. Allah kahraman Türk askerimizin yar ve yardımcısı olsun. zaferle dönmeyi nasip etsin. Dualarımız her daim onlarla olacaktır. Bu vesileyle düzenlemiş olduğumuz kermesimizin açılışına katılmak suretiyle bizleri yalnız bırakmayan İl Milli Eğitim Müdürümüz Levent Yazıcı’ya,İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Mustafa Erarslan’a, bu kermesin gerçekleşmesine katkıda bulunan öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

DİKKAT!  TOKATLI İŞ ADAMI HASAN HÜSEYİN KOÇ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş