38°C
22 October 2024
Haberler

Parlayan dişler ekibine başarı belgesi

  • Temmuz 23, 2019
  • 3 min read
Parlayan dişler ekibine başarı belgesi

Vali Dr. Ozan Balcı, Parlayan Dişler Projesinde gösterdikleri üstün gayret nedeniyle proje ekibine başarı belgesi takdim etti.

            2023 Tokat Vizyonu doğrultusunda Tokat Valiliği öncülüğünde yürütülen Eğitim Tokat ve Sağlık Tokat projeleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü’nün yürüttüğü "Parlayan Dişler” projesi koordinatörlerini, diş hekimlerini ve diş teknisyenlerini makamında kabul eden Vali Dr. Ozan Balcı, projede yürütülen çalışmalarda göstermiş oldukları üstün gayret ve çalışmalar nedeniyle proje ekibine  teşekkür ederek, başarı belgesi takdim etti.

            Parlayan Dişler projesi ile İlimizde 2018-2019 eğitim öğretim yılında eğitim öğretim gören 35 bin öğrencinin diş taraması yapılırken, bunlardan 8 bin öğrencinin dişleri tedavi edildi.

            Eğitim için sağlık hareketi kapsamında başlatılan Parlayan Dişler Projesini, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü çalışanlarının birlikte sahiplendiğini belirten Vali Dr. Ozan Balcı, proje ile birlikte ailelerde de duyarlılık meydana geldiğine dikkat çekti.

            İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğünün projede görev alan ve emeği geçen tüm personeline teşekkür eden Vali Dr. Ozan Balcı, “Çok anlamlı bir çaba verdiniz.  Diş hekimlerimize ve onlara yardım eden ekiplere teşekkür ediyorum. İl Sağlık Müdürümüze, hastanemizin başhekimine, Milli Eğitim Müdürümüze, öğretmenlerimize yürekten teşekkür ediyorum.

            Sadece Tokat merkezde değil bütün ilçelerde bu proje yürütüldü. Proje ile birlikte ilerde öngöremeyeceğimiz hastalıkların önüne geçmiş oluyoruz. Allah çocuklarımızı korusun, esirgesin. Sizlere de teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

            Vali Dr. Ozan Balcı, Parlayan Dişler Projesi ekibine başarı belgelerini takdim etti.

            Programa İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali ile İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sümbül de katıldı.

 

DİKKAT!  Kuveyt Türk Müşteri Hizmetlerine Direk Bağlanma
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş