38°C
23 October 2024
Son Dakika Tokat Haberleri - En Güncel ve Doğru Haberler

RAMAZAN BAYRAMI PLANLARINIZI YAPARKEN HAVA DURUMUNU DİKKATE ALIN!

  • Nisan 18, 2023
  • 2 min read
RAMAZAN BAYRAMI PLANLARINIZI YAPARKEN HAVA DURUMUNU DİKKATE ALIN!

Ramazan Bayramı tatil planlarınızı yaparken, hava durumunu dikkate almanız çok önemlidir. Bu tatil için hazırlık yaparken, seyahat rotanızdaki hava koşullarını önceden kontrol edin ve buna göre planlarınızı yapın. Tatilinizin keyfini çıkarın ve güneşli ya da yağmurlu havaya karşı hazırlıklı olun! Hava durumuyla ilgili güncel bilgileri almak için çeşitli hava durumu uygulamalarından yararlanabilirsiniz. Yapacağınız tatil planlarında hava durumunu dikkate aldığınızda, tatilinizin keyfini sonuna kadar çıkarabilirsiniz.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava tahminleri

Türkiye genelinin parçalı ve çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Marmara, Ege (Muğla dışında), Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı ve Orta Karadeniz ile Yozgat, Kayseri, Sivas ve Giresun çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği öngörülüyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun yüksek kar örtüsüne sahip eğimli yamaçlarında çığ tehlikesi bulunuyor.

Bayram tatili hava koşulları

Ramazan’ın son günlerine girilirken herkes 3 günlük bayram tatili için planlar yapmaya başladı. Ancak; bayramın başlayacağı Cuma ve sonraki günlerde hava koşulları dikkat çekiyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporuna göre bayramın ilk günü neredeyse Türkiye genelinde yağmurlu hava etkili olacak. Aydın, İzmir, Muğla, Antalya, Adıyaman, Şanlıurfa, Mardin gibi iller ise yağmursuz iller arasında yer alıyor.

Cumartesi ve Pazar hava durumu

Cumartesi ve pazar günleri Tokat dahil birçok kent yağmurlu havanın etkisi altında olacak. Pazar günü Marmara ve Ege’nin bir bölümünde ise güneş kendisini gösterecek.

Hürsöz

DİKKAT!  YEŞİLYURT'TA PARKE ÇALIŞMALARI
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş