38°C
23 October 2024
Dini Bilgiler

Rüyada Saat Görmek

  • Ağustos 28, 2024
  • 3 min read

Rüyada görülen saat, kişinin dürüst, sözünde duran, yalan söylemeyen ve hayata değer veren biri olduğuna işaret eder. Rüyada saat görmek canınızı sıkacak, moralinizi bozacak ve sizi üzecek sözler işiteceğiniz anlamına gelebilir. Rüyasında saat ayarladığını gören kimsenin işleri belli bir düzene girer, hayatı düzene girer ve her şey yoluna girer. Rüyasında saat sesi duyan kimse bir davet veya teklif alır.

Rüyasında saatinin çalındığını gören kötü sözler duyar. Rüyasında çok güzel ve şık bir saat gören kişinin hayatında büyük değişiklikler olur, güzel sürpriz ve gelişmeler olur. Duvarda ya da herhangi bir yerdeki saatin çalışıyor olması aile içinde mutluluk olduğunu, saadet olduğunu gösterir.

Rüyada Kol Saati Görmek

Rüyada Saat Görmek, Rüyasında kol saati gören kişinin kendine özel işleri vardır ve bu işlerde düzen olacağına işarettir.

Rüyada duvar saati görürseniz, hayatınızın güzel olduğunu işaret eder. Hem özel hayatınız, hem de iş hayatınız düzene girer, yapacağınız işlerde başarı elde edersiniz. Sizi mutlu edecek gelişmeler olacak ve yaşamınız düzenli bir şekilde sürecektir.

Sizi Bekleyen Üzüntüler Var

Rüyada Saat Görmek, Rüyada büyük bir saat görürseniz, sizi üzecek bir durumla karşı karşıya geleceksiniz demektir. Sizi yıkacak bir haber alacaksınız ve çok üzüleceksiniz.

Rüyanızda bozuk saat görürseniz veya saat zamanı doğru göstermiyorsa, karşılaşacağınız zorluklar var demektir. Yakında zahmetli ve sıkıntılı günler göreceksiniz, zahmetli olaylar yaşayacaksınız. Rüyanızda saatinizin bozulduğunu görürseniz bazı problemlerden dolayı sıkıntılı günler yaşayacaksınız demektir.

Rüyada saat satın aldıysanız, kesin gözüyle baktığınız resmi işler var ve bu işler düzenli olacaktır. Planlanmış işler vardır, günlük işlerle meşgul olmaktır. Köstekli saat alırsanız, manevi değerleri olan, hal hatır gözeten, kimseyi kırmayan, eş dost kıymeti bilen kimse olduğunuz anlamındadır. Rüyanızda altın saat alırsanız bol kazanç sağlayacak ve durumunuz iyi olacak demektir. Gümüş saat ise, tutumlu olduğunuzu ve dikkatli harcama yaptığınızı gösterir.

DİKKAT!  Rüyada Sevinçten Ağlamak

Keşfetmeye Devam Edin

About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş