38°C
23 October 2024
Haberler

Sayılarla Boyama Setleriyle En Meşhur Tabloları Yeniden Yapın

  • Ağustos 26, 2021
  • 3 min read
Sayılarla Boyama Setleriyle En Meşhur Tabloları Yeniden Yapın

Ünlü müzelerde sergilenen ünlü eserleri çoğumuz biliyoruz. Hatta onları belki de biz yapmış olmayı çok isterdik. Size güzel bir haberimiz var! Daisy Line Art sayılarla boyama setleri dünyaca ünlü en sevilen tabloları sayılarla boyama setleriyle birleştiriyor. Numaralandırılmış alanlara ayrılan tabloda en sevdiğiniz sanat eserini dahi kolayca boyayabiliyorsunuz. Daha önce resim yapıp yapmamış olmanız ise hiç önemli değil. Tek yapmanız gereken numaralandırılmış kutularda gelen akrilik boyaları tuvaldeki doğru alanlarla buluşturmak. Sonrasında ortaya çıkan resminize hayranlıkla bakabilir ve kendi ellerinizle Yıldızlı Geceler tablosunu yapabilirsiniz!

En Ünlü Tabloları Evinizde Sergileyin ve Herkesi Büyüleyin

Leonardo Da Vinci’nin en meşhur tablolarından Mona Lisa’nın ne kadar emekle yapıldığını hayal edebiliyor musunuz? Göz alıcı ve büyüleyici bu tablo Paris’teki Louvre Müzesi’nde sergilenir ve her yıl milyonlarca ziyaretçi alır. Herkesin merakla görmek istediği tabloyu kendi ellerinizle yapıp evinizin en güzel köşesinde sergilemek istemez misiniz? 

Daisy Line Art sayılarla boyama setleri sayesinde numarakandırılarak hazırlanan tabloları keyifli ve eğlenceli dakikalar geçirerek boyayabilirsiniz. Hem sanatçıyla hem eseriyle yakından tanışabilir ve kendinizi sanatın iyileştirici kollarına bırakabilirsiniz. Üstelik büyük bir emekle bitirdiğiniz tabloyu evde veya iş yerinde sergileyebilirsiniz. Dilerseniz özel günlerde sevdiklerinize unutulmaz bir hediye olarak da verebilirsiniz. 

Daisy Line Art Kalitesiyle Boyama Yapın

Bir resmin kalitesini resim yapılırken kullanılan malzemeler de belirler. Daisy Line Art, sayılarla boyama setleri içerisine en kaliteli akrilik boyaları ve fırçaları koyar. Tuvale yapılan resmin çizgili versiyonu en kaliteli şekilde basılır. Böylelikle kaliteli boyalar kaliteli baskıyla birleşir ve ortaya harika sanat eserleri çıkar. Resim boyanarak bitirildiğinde Daisy Line Art kalitesinin farkı uzaktan dahi fark edilebilir. Canlı renkli akrilik boyalar 40×50 ölçülerinde tuvalde adeta parlar. Siz de keyifli vakit geçirdiğiniz ve uğraşarak tamamladığınız tabloyu büyük bir gururla sergilersiniz. Sadece ünlü eserler için değil her çeşit resimde Daisy Line Art kalitesinin ayrıcalığını çıkartabilirsiniz. İndirimli ürünler arasından siparişinizi hemen oluşturabilir ve tablonuzu boyamaya başlayabilirsiniz! 

DİKKAT!  KAYSERİ ŞEKER’İN YATIRIMLARI DEVAM EDİYOR

Detaylı bilgi için: https://www.daisylineart.com/

About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş