38°C
23 October 2024
Haberler

ŞEHİR TİYATROSU YENİ KONSEPTİ İLE PERDELERİNİ AÇIYOR

  • Aralık 28, 2018
  • 2 min read
ŞEHİR TİYATROSU YENİ KONSEPTİ İLE PERDELERİNİ AÇIYOR

Tokat Belediyesi Şehir Tiyatrosu yeni konsepti ile perdelerini açıyor… Sezonun en iddialı oyunu “50 Metre Yüksekten İçi Su Dolu Konserve Kutusuna Balıklama Atlamak” seyirciyle buluşuyor.

            Gittiği her kentte 50 metre yüksekten içi su dolu konserve kutusuna balıklama atlayacağını iddia eden ve bu gösterisiyle dünya çapında bir üne kavuşan Pierre, her seferinde bir mazeretle gösterisini iptal etmektedir. Yine böyle bir günde Pierre’in hayranlarından Isabelle, Pierre’in kapısını çalar. Pierre önce bu görüşmeyi yapmak istemez. Ancak Isabelle’i kulisine alır. Pierre ve Isabelle yaşanmışlıkları paylaşırken, geçmişleriyle yüzleşirler. Görünenin ardında yatan tozlanmış bir maziyi, geleceği kurmaya çalışan bu iki yalnız insanı ne kadar temizleyecektir?

            Pierre bu muhteşem gösterisini, hayranı Isabelle için gerçekleştirebilecek midir? “50 Metre Yüksekten İçi Su Dolu Konserve Kutusuna Balıklama Atlamak” oyunu 29 Aralık Cumartesi saat 19:30’da, 26 Haziran Kültür Merkezi’nde ÜCRETSİZ olarak seyircisiyle buluşacak.

DİKKAT!  3 KARDEŞİ BARIŞTIRAN KÖPRÜ: HIDIRLIK
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş