38°C
22 October 2024
Haberler

SİVAS’TA İŞİTME ENGELLİLER MUSTAFA EPİK’LE HAREKETLENDİ

  • Mart 9, 2018
  • 2 min read
SİVAS’TA İŞİTME ENGELLİLER MUSTAFA EPİK’LE HAREKETLENDİ

Daha önce Sivas İşitme Engelliler Derneği Başkanı iken başkanlığı bırakan ama geçen ay yapılan kongrede yıllar sonra yeniden Sivas İşitme Engelliler Kulübü Başkanı seçilen işitme engelli Mustafa Epik göreve hızlı başladı.

08 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 130 işitme engelli bayanı Sivas Termal’de ağırlayan, Sivas Yıldız Dağı Kayak Merkezinde misafir eden Sivas İşitme Engelliler Kulübü Başkanı Mustafa Epik ile Başkan Yardımcısı Faruk Bilge derneğin faaliyetleriyle adından söz ettirmesine vesile oldular. Konuklarını çiçeklerle karşılayan Başkan Epik ve Başkan Yardımcısı Bilge, sonrasında Sivas Valisi Davut Gül’ü makamında ziyarete geçtiler. Vali Gül işitme engelli bayanları kabul ederek tebrik etti, hediyeler verdi.

İŞİTME ENGELLİLER LİGİ BAŞLADI

Yeni futbol sezonunda 2. İşitme Engelliler Ligi’nde mücadele eden Sivas İşitme Engelliler, sezonun ilk maçına kurban keserek başladılar. Kendi tapulu kulüp binasında toplanarak, kurban kesilip dua edilerek sezona başlandı.

Sivaslı işitme engellilerin Mustafa Epik’in başkan olması ile daha güzel etkinliklerde bir araya gelmesi bekleniyor.

Sivas’taki birçok etkinliğe gidip, katılım gösteren Tokatlı işitme engelli yazarımız Turan Yalçın, Sivas’taki yeni gelişmeleri takip ederken “Mustafa Epik’e, Sivas Belediyesi, Valisi ve Rektörlük büyük maddi ve manevi destekler veriyor. Belediye Başkanı ve Rektörlük Başdanışmanı Prof. Recep Toparlı manevi tüm desteklerini işitme engellilerden esirgemiyorlar. Geçen sene engelli şairler şiir gecesinde bunu gördük. Sivas işitme engelliler, Belediye, Valilik ve Rektörlüğün bu manevi desteği ile hayata daha sıkı bağlanıyor ve mutlu oluyorlar. Mustafa Epik ve Faruk Bilge’yi tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Prof. Recep Toparlı’nın desteği de tebrik ve teşekkürü hak ediyor. Sivaslılar engellilere gerçek manada destek oluyorlar.” dedi.

DİKKAT!  Kütahya Nöbetçi Eczaneler
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş