38°C
22 October 2024
Haberler

SOSYAL DESTEK PROJESİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

  • Ocak 7, 2019
  • 2 min read
SOSYAL DESTEK PROJESİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Tokat Valiliği koordinesinde yürütülen Tokat Sosyal Destek Projesi Değerlendirme Toplantısı Vali Dr. Ozan Balcı başkanlığında Valilik Makamında yapıldı.

            Vali Yardımcısı Mehmet Sülün, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Özdemir ve proje koordinasyon ekibinin katıldığı toplantıda yapılan ve planlanan çalışmalar, hedef kitle ziyaret programı, dezavantajlı guruplar, çalışma ekipleri ve sayıları ile programın yürütüleceği bilgisayar yazılımı hakkında değerlendirmeler yapıldı.

            Vali Dr. Ozan Balcı, Tokat Sosyal Destek Projesinin sadece bir yardım projesi olmadığını asıl amacın yüreklere dokunmak olduğunu söyledi. Proje ile dezavantajlı guruplara devletin yanında olduğu hissettirilerek kamu hizmetlerine kolay erişmelerinin sağlanmasının hedeflendiğini belirten Vali Dr. Ozan Balcı, “Vatandaşlarımızın ayağına gidip yüreklerine dokunacağız. Yetimin, öksüzün, yoksulun, yaşlının, kimsesizin, biçarenin her zaman yanında olacağız. Dezavantajlı gurupları ev ev  ziyaret ederek sorunları ile ilgileneceğiz.” dedi. 

            Ziyaretlerin bir defaya mahsus olmayıp, bir plan dahilinde tekrarlanması gerektiğini ifade eden Vali Dr. Ozan Balcı, projenin örnek olacak bir şekilde yürütüleceğini kaydetti.

DİKKAT!  Erkek Kolye Modelleri
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş