38°C
23 October 2024
Günlük

Telefonda Ses Değiştirme Programı (Canlı Ses Değiştirici)

  • Mayıs 16, 2023
  • 3 min read
Telefonda Ses Değiştirme Programı (Canlı Ses Değiştirici)

Telefonda ses değiştirme programı arıyorsanız, Canlı Ses Değiştirici tam size göre! Bu ücretsiz uygulama ile herhangi bir telefonda, gerçek zamanlı olarak sesinizi farklı tonlarda dinleyicilere iletebilirsiniz. Kullanımı kolay ve çoklu efekt seçenekleriyle benzersiz bir ses deneyimi sunar. Kukla, robot, canavar ve daha pek çok efekt arasından istediğinizi seçerek keyifli bir zaman geçirebilirsiniz. Canlı Ses Değiştirici ile telefon görüşmelerinizde eğlenceli bir dokunuş ekleyebilir veya arkadaşlarınıza şaka yapabilirsiniz. Hemen indirin ve sesinizi değiştirme dünyasına adım atın!

Ses Değiştirme Uygulamaları [Android, iOS ve PC] Ücretsiz İNDİR

Ses değiştirme uygulamaları ile sesinizi istediğiniz tarzda değiştirebilirsiniz. İster ince ister kalın ister kız isterseniz de erkek sesi yapabilirsiniz. Ayrıca bilgisayarda, iPhone’da ve Android işletim sistemlerinde yapabilirsiniz.

VoiceMod

Voicemod programı ile mükemmel sesler oluşturabilirsiniz. Bu arada en iyi ücretsiz ses değiştirme yazılımıdır. Kadın, erkek, hayvan her türlü ses çıkarabilirsiniz. Streamlabs OBS yazılımı, Twitch, TikTok Live Studio, Audacity ses değiştirici ekleyebilirsiniz. Program ile Twitch uzantısı kurup ses oluşturabilirsiniz.

İOS: İNDİR

Android: İNDİR

Voice Changer Plus

Voice Changer Plus ile ses ve ses efekti arasından seçim yapın. 55 ses efekti ve arka plan sesiyle sesinizi değiştirin. VoiceOver desteği Kırpma kontrolü.

İOS: İNDİR

Adobe Audition

Adobe Audition program ile sesleri mükemmel şekilde oluşturun. Sesleri mikslemek, düzenlemek ve düzeltmek artık çok kolay olacak. Profesyonel kalitede ses Güçlü ses iş istasyonu Gösterişli miksajlar Ses efekti tasarımı

Siteye Gidin

Voice changer with effects

Sesinizi istediğiniz gibi değiştirin. Sesinizi kaydedin ve mükemmel efektler uygulayın.

Android: İNDİR

Telefonda Ses Değiştirme Programı Listesi

Funcall

Funcall programı ile sesinizi değiştirebilirsiniz. PC, iOS ve Android işletim sistemi ile değiştirebilirsiniz. Çağrılarınızı kaydedin ve dinleyin. Telefon görüşmelerinizi komik sesler ve ses efektleriyle renklendirin. Sesinizin değiştiğini dinleyin.

DİKKAT!  Networkhocam.com

İOS: İNDİR

Android: İNDİR

Screamingbee

Screamingbee programı ile mükemmel ses efekti oluşturun. Ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Farklı ses kombinasyonu Arka plan sesi ekleyin Mükemmel ses değiştirme algoritmaları Ultra sessiz arka plan iptali

Siteye Gidin

Call Voice Changer – IntCall

Call Voice Changer programı ile sesinizi değiştirin. İstediğiniz komik ses efektleri ekleyin. Komik telefon görüşmeleri Ses efektleri Sesinizi gerçek zamanlı olarak değiştirin

İOS: İNDİR

Clownfish Voice Changer

Clownfish Voice Changer uygulaması sesinizi değiştirebilirsiniz. Steam, Skype ve Viber olmak üzere değiştirebilirsiniz. Özellikleri: Gelişmiş ses kontrolü Çeşitli medya biçimleri Ses kontrolü ve çalma listesi ile müzik çalar

Siteye Gidin

Super Voice Editor – Effect for Recorder, Changer

Super Voice Editor programı ses düzenleyici, ses değiştirici efektleri uygulayabilirsiniz. Sesinizi erkek veya kadın yapabilirsiniz. Ses efektleri Ses değiştirici.

Android: İNDİR

Voice Changer with effects

Sesinizi istediğiniz tarzda çevirebilirsiniz. Mükemmel efektler oluşturun.

Android: İNDİR

Sonuç

Yukarıda belirtilen ses değiştirme uygulamaları ile sesinizi istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Ücretsiz olarak indirip kullanabilirsiniz. PC, iOS ve Android işletim sistemleri için bulunmaktadır. Ayrıca, telefon görüşmelerinizi renklendirmek için de kullanılabilir.

About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş