38°C
23 October 2024
Son Dakika Tokat Haberleri - En Güncel ve Doğru Haberler

Teröristlerin saldırısında Sözleşmeli Er Muhammet Küçük şehit oldu

  • Mayıs 13, 2023
  • 2 min read
Teröristlerin saldırısında Sözleşmeli Er Muhammet Küçük şehit oldu

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde PKK’lı teröristlerin gerçekleştirdiği bir saldırıda, Sözleşmeli Er Muhammet Küçük maalesef şehit düşmüştür. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), şehidimizi vuran 2 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıklamıştır.

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde PKK’lı teröristlerin taciz ateşi sonucunda Hatay’ın Hassa ilçesinden gelen Piyade Sözleşmeli Er Muhammet Küçük maalesef şehit olmuştur. MSB, acı haberin Gürpınar Mahallesi’nde yaşayan baba Yakup ve anne Zöhre Küçük’e, Kaymakam Osman Acar ve askeri yetkililerin refakatinde sağlık görevlileri eşliğinde iletilmiştir.

Küçük ailesinin evine Türk bayrağı asılmış ve evin önüne taziye çadırı kurulmuştur, bu sayede onurlu bir şekilde saygı gösterilmiştir.

Şehit Küçük’ün cenazesi ikindi vaktinde Mazmanlı Mahallesi’nde defnedileceği öğrenilmiştir.

İki Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Muhammet Küçük’ün şehit olmasına sebep olan 2 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini resmi bir açıklama ile duyurmuştur. MSB’nin açıklamasında, Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki operasyonların güçlü bir şekilde devam ettiği ve şehidimizin kanının yerde bırakılmayacağı vurgulanmıştır.

“Şehidimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız! Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde kahraman silah arkadaşımız P. Söz. Er Muhammet Küçük’ü şehit eden 2 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi. Bölgede operasyonlarımız güçlü şekilde sürüyor,” şeklindeki açıklama ile Milli Savunma Bakanlığı (MSB) kararlılığını ifade etmiştir.

teroristlerin saldirisinda sozlesmeli er muhammet kucuk sehit oldu

Teröristlerin saldırısında Sözleşmeli Er Muhammet Küçük şehit oldu yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

DİKKAT!  BAYRAM NAMAZI SAAT KAÇTA?
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş