38°C
23 October 2024
Haberler

TOGED-DER’DEN BAYANLARA KÜLTÜREL GEZİ

  • Nisan 17, 2018
  • 2 min read
TOGED-DER’DEN BAYANLARA KÜLTÜREL GEZİ

TOKİ Geliştirme Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği (TOGED-DER) Yönetimi tarafından Tokat’ın tarihi turistik kültürel yerlerini gezmek amaçlı gezi turu düzenlendi.

            TOGED-DER Başkan Yrd. Mehtap Şeker’in organizatörlüğünde düzenlenen geziye 70 civarında bayan katıldı. Tarihi Hıdırlık Köprüsünden başlayan gezi etkinliğinde başta Sulusokak, Ulu Cami, Atatürk Evi, Latifoğlu Konağı, Tokat etnografya Müzesi olmak üzere Tokat’ın tüm tarihi ve turistik yerleri Müze Müdürü Yavuz Özdemir rehberliğinde gezildi.

            Gerçekleştirilen etkinlikten bayanların çok memnun kaldığını belirten TOGED-DER Başkan Yrd. Mehtap Şeker, “Geziye katılan bayanların geri dönüşleri çok olumlu oldu. Bayanlar özellikle uzun zamandır Tokat’ta yaşadıklarını ama bu tür gezilecek yerleri bilmediklerini, özelliklede rehber eşliğinde anlatılarak bir etkinliğe katılmadıklarını söylediler bana. İlerleyen günlerde Belediye başkanımızdan bize özel pozitif ayrımcılık isteyecektim şehir dışı gezileri ile ilgili bir dilekçe yazıp konuyu belediye başkanımızdan istirham edecektim.Bayanlar çok memnun kalarak ayrıldılar.” Dedi.

            Program sonunda Behzat Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezinde hanımlara ikramlar yapıldı. Bayanların otobüslerle evlerine kadar bırakılması ile program sona erdi.

DİKKAT!  UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ ŞAHIS TUTUKLANDI
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş