38°C
23 October 2024
Son Dakika Tokat Haberleri - En Güncel ve Doğru Haberler

TOGÜ’de Boykot Var; Filistin’e Destek Amacıyla İsrail Menşeli Ürünlerin Satışını Durduruyor

  • Kasım 6, 2023
  • 2 min read
TOGÜ’de Boykot Var; Filistin’e Destek Amacıyla İsrail Menşeli Ürünlerin Satışını Durduruyor

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Filistin’de yaşanan zulme karşı boykot çağrısına destek veriyor. Üniversitenin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımla, üniversiteye bağlı tüm okul ve kurumlarda İsrail menşeli ürünlerin satışının durdurulacağı açıklandı.

Üniversitenin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda, “Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi olarak Filistin’de yaşanan zulme karşı boykot çağrısına destek veriyoruz” denildi. Ayrıca, üniversitenin tüm tesislerinde İsrail menşeli hiçbir ürünün satışının yapılmayacağı, bu ürünlerin satın alınmayacağı ve tüketilmeyeceği belirtildi.

Bu adım, üniversitenin Filistin’deki zulme karşı duyarlılığını ve dayanışmasını gösteriyor. Boykot çağrısı, Filistin’e destek amacı taşıyan birçok kurum ve birey tarafından dünya genelinde benimsenen bir eylem haline gelmiştir. Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi de bu çerçevede, İsrail menşeli ürünlerin satışına son vererek Filistin’e olan desteklerini ifade etmiştir.

TOGÜ’de Boykot Var; Filistin’e Destek Amacıyla İsrail Menşeli Ürünlerin Satışını Durduruyor yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

DİKKAT!  NİKSAR’DAKİ FAHİŞ FİYAT OLAYI ÜZERİNE
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş