38°C
22 October 2024
Haberler Manşet

TOGÜ’DE KARİYER SÖYLEŞİLERİ MEZUNLAR PROGRAMI

  • Kasım 11, 2019
  • 2 min read
TOGÜ’DE KARİYER SÖYLEŞİLERİ MEZUNLAR PROGRAMI

Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Doğan Bozdoğan, Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yakup Budak, Tokat PTT Başmüdürü Muhterem Demir, A 101 mağazaları Bölge Genel Müdürü Koray Değirmenci, Almus MYO Posta Hizmetleri Programı öğrencileri ile TOGÜ öğrencileri ve öğretim elemanları katıldı.

Programda konuşan Doç. Dr. Doğan Bozdoğan, Kariyer Söyleşileri programı ile Üniversite öğrencilerinin özgüvenlerini artırma hedefinin olduğunu ifade etti. Kariyerlerinde ilerlemiş üniversite mezunlarını burada ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Bozdoğan öğrencilere kariyerleri için faydalı olabilecek konukların gelmeye devam edeceğini ifade ederek bütün katılımcılara teşekkürlerini iletti.

“Kariyer Söyleşileri” kapsamında gerçekleşen programa Gaziosmanpaşa Üniversitesi mezunları olan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Murat Gönültaş, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir M. Melih Sağıroğlu, Turhal PTT Müdürü İlker Avcı ve Özel İdare Müdürü Murat Aslan konuşmacı olarak katıldı.

Öğr. Gör. Erdem Kanışlı moderatörlüğünde gerçekleşen Kariyer Söyleşileri programında Üniversite mezunları olan Murat Gönültaş, M. Melih Sağıroğlu, İlker Avcı ve Murat Aslan kendi öğrencilik hayatlarından ve tecrübelerinden bahsederek öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Konuşmacılar, kariyer yolunda yılmadan çalışmanın ve bir amaç doğrultusunda ilerlemenin önemine değindi. Öğrencilerden gelen soruları da cevaplayan konuşmacılar, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin önemine işaret ederek öğrencilerin bu imkânı kendi gelişimleri için kullanmaları gerektiğini belirtti.

Program sonrası Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Doğan Bozdoğan, Tokat PTT Başmüdürü Muhterem Demir’e plaket takdiminde bulundu. Katılımcılara teşekkür belgelerini Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yakup Budak takdim etti.

DİKKAT!  BELEDİYEDE HALK GÜNÜ
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş