38°C
22 October 2024
Son Dakika Tokat Haberleri - En Güncel ve Doğru Haberler

Tokat Ak Parti Milletvekili Cüneyt Aldemir’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

  • Ekim 28, 2023
  • 4 min read
Tokat Ak Parti Milletvekili Cüneyt Aldemir’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Kıymetli Hemşehrilerim;
1919’dan 1923’e kadar, Türk milletinin azim ve kararlılığıyla ulusal bağımsızlık için verdiği destansı istiklal mücadelesinin sonucu olan Cumhuriyetimizin 100. yılına erişmenin coşkusunu ve onurunu birlikte yaşıyoruz.
Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında geriye dönük bir bakış attığımızda, coşku ve gurur dolu bir şekilde görmekteyiz ki Türkiye, muazzam bir değişim ve evrim sürecinden geçmiştir. Bu süre zarfında, Türk milleti, çağdaş bir devlet yapısı ve modern bir toplumun inşası için büyük bir özveri göstermiştir. Eğitimden sanayiye, tarımdan sağlığa, adaletten bir dizi alanda muazzam reformlar gerçekleştirilmiştir. Türkiye, küresel dünyayla etkili bir şekilde bütünleşmenin ne denli kritik olduğunun bilincinde olarak, ekonomik ve toplumsal kalkınmasını hızla sürdürmüştür.
Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda; ülkemizi daha büyük ve güçlü bir hale getirme yolunda kararlılıkla ilerliyoruz. Ulusumuz, birlik ve beraberlik içinde daha da güçlenerek; ülkemizi iyilerin en iyisi, büyüklerin en büyüğü, etkinlerin en etkini, faydalıların en faydalısı haline getirecektir.
Cumhuriyet, emanetimiz ve demokrasinin müstesna teminatıdır. Bugün, Türkiye, demokratik değerleri koruyan, insan haklarına saygı gösteren ve hukukun üstünlüğünü benimseyen güçlü bir cumhuriyettir. Bu değerleri daha da güçlendirme ve gelecek nesillere aktarma sorumluluğunu taşıyoruz. Bu nedenle, Türkiye Yüzyılı’nın güvencesi olarak gördüğümüz genç nesillere, vatan sevgisi, milli birlik ve dayanışma duygusu, bilim ve teknolojiye olan inanç gibi temel değerleri aşılamaktayız.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, insani diplomasi ilkeleri ışığında ve “Daha Adil Bir Dünya Mümkün” anlayışıyla hakikate ve adalete yönelik mücadelemiz de devam etmektedir.
Ülkemiz, uluslararası ve bölgesel arenalarda mazlumların umudu olmakla birlikte barışa odaklı ve sorunları çözme misyonuyla dünyaya liderlik yapmaktadır. Kudüs’e adaletle hizmet etme ayrıcalığını yaşamış olan atalarımızın soyundan gelen bir nesil olarak; Filistin halkının, hakları ve özgürlükleri için her türlü desteği vermekteyiz. Sivillere, sivil yerleşim yerlerine yönelik alçakça saldırılara devam ederek; okullara, hastanelere, ibadethanelere bombalar yağdıran İsrail’in terörüne karşı bağımsızlık mücadelesi veren Filistin halkının yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum.
Tokat’ımızın Güzide İnsanları;
Bugün, Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında, Türkiye’nin daha da yüce hedeflere doğru ilerlemeye olan kararlılığına gururla şahitlik etmenin memnuniyetini yaşıyorum. Türk milleti olarak, Cumhuriyetimizin temel prensiplerine sıkı sıkıya bağlı kalarak, bir araya gelip daha güçlü bir Tokat ve Türkiye inşası için gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Geleceğe güvenle bakarken, eğitim, bilim, teknoloji, kültür ve sanat gibi alanlarda gerçekleştireceğimiz yatırımlarla Türkiye’yi daha da yücelteceğiz.
Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ulusal kahramanlarımızı ve Cumhuriyetimize katkıda bulunmuş her bir büyük şahsiyeti anmak ve minnettarlığımı ifade etmek istiyorum.
Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyor, Cumhuriyet Bayramınızı kutluyor, teşekkürlerimi sunuyorum.
Dt. Cüneyt ALDEMİR
Tokat Milletvekili
Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi

DİKKAT!  DEPREMİN İZLERİ EĞİTİMLE SİLİNİYOR - Tokat Hürsöz Son Dakika Olay Haber

WhatsApp Image 2023 10 28 at 13.31.47 e1698495125734

Tokat Ak Parti Milletvekili Cüneyt Aldemir’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş