38°C
23 October 2024
Haberler

TOKAT ASP İL MÜDÜRÜ ÖZDEMİR, ÇOCUKLARLA BİRLİKTE GAZİ YASİN ARAÇ’I ZİYARET ETTİ

  • Eylül 10, 2018
  • 2 min read
TOKAT ASP İL MÜDÜRÜ ÖZDEMİR, ÇOCUKLARLA BİRLİKTE GAZİ YASİN ARAÇ’I ZİYARET ETTİ

Tokat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Özdemir 28 Ağustos 2018 tarihinde Hakkâri-Şemdinli’de askeri aracın devrilmesi sonucu yaralanan 7 askerden birisi olan Yasin Araç’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

            İl Müdürü Özdemir’in gazimizin baba ocağına yaptığı ziyarete, Şehit Yakınları ve Gaziler Birimi Sorumlusu İbrahim Kalkan ve Çocuk Evleri Kordinasyon Merkezi Müdürlüğünde koruma ve bakım altında kalan 2 çocukta katıldı.

            Özdemir, Gazi Yasin Araç’a geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Rabbim sen ve senin gibi vatan evlatlarından Allah razı olsun. Ülkemiz üzerine oynanan bunca oyuna rağmen sizlerin cephedeki mücadelesi bizleri bugünlere getirdi.  Elim kaza da şehit olan silah arkadaşlarına rabbimden rahmet, sana ve diğer yaralı arkadaşına da şifa diliyorum. “ dedi.

            Tokat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde korunma ve bakım altında kalan çocuklarda Gazi Yasin Araç’a geçmiş olsun dileklerini iletirken, bu ziyaretlerinin ilk ama son olmayacaklarını, şehit yakınlarını ve gazilerimizi sürekli ziyaret edeceklerini ifade ettiler.

            İl Müdürü Özdemir yapmış olduğu Turhal ziyaretinde yapımı devam eden Çocuk Destek Merkezi inşaat alanını da gezdi. Şirket yetkilileri ile inşaat alanını gezen Özdemir, projenin yapım süreci ve teslimat süreci hakkında istişarede bulundu.

DİKKAT!  Askere Giderken Neler Alınmalı?  
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş