38°C
23 October 2024
Son Dakika Tokat Haberleri - En Güncel ve Doğru Haberler

Tokat Belediye Plevnespor, Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladı!

  • Ekim 26, 2023
  • 2 min read
Tokat Belediye Plevnespor, Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladı!

Tokat Belediye Plevnespor’un başkanı İsmet Yiğit, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yıl dönümünü anlamlı bir etkinlikle kutlamak için spor camiasını bir araya getirdi. İşte bu özel günde Yiğit, duygu dolu bir konuşma yaparak Cumhuriyetimizin 100. yılına olan gurur ve sevincini dile getirdi.

Yiğit, konuşmasında şunları söyledi: “19 Mayıs 1919’da yakılan bağımsızlık meşalesinin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğindeki büyük zaferle taçlanmasının sonucunda ilan edilen Cumhuriyet, atalarımızın bize bıraktığı en büyük mirastır. Cumhuriyet, milletimizin birlik içinde verdiği varoluş mücadelesinin, azim, fedakarlık ve kahramanlıkla ölümsüzleştirilmiş bir anıdır.”

Milletimizin, gençlerinden yaşlılarına, kadınlarından erkeklerine kadar bir bütün olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde, zorlu şartlar ve yokluklar içinde Türk milletinin iradesine pranga vurulamayacağını tüm dünyaya ilan ettiğini vurgulayan Yiğit, “Cumhuriyetimizin 100. yılına ulaşmanın gururunu yaşıyoruz. Geleceğe umutla bakıyor, emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Yiğit, Cumhuriyetimizin 100. yılında millete düşen en önemli görevin, bağımsız bir vatanı savunmak için canlarını feda eden kahramanların hatıralarına sahip çıkmak olduğunu belirtti. Aynı zamanda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Cumhuriyeti biz kurduk, onu yaşatacak ve yükseltecek olan sizlersiniz” sözünü ilke edinerek, gençlerin milli ve manevi değerlere bağlı, hürriyeti seven bireyler olarak yetiştirilmesinin büyük bir görev olduğuna işaret etti.

Son olarak Yiğit, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, vatan uğruna canlarını feda eden şehitleri rahmetle, kahraman gazileri ise minnetle andığını ifade ederek, “Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun” dileklerini iletti.

Tokat Belediye Plevnespor’un bu anlamlı etkinliği, Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü coşkusunu ve milli birlik duygusunu bir kez daha vurguladı.

IMG 6730

Tokat Belediye Plevnespor, Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladı! yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

DİKKAT!  Rektör Yılmaz Erbaa’da “Güçlüyüm Çünkü Farkındayım” Etkinliğine Katıldı

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş