38°C
23 October 2024
Haberler

TOKAT BEM-BİR-SEN BAŞKANI İŞBİLİR MAZBATASINI ALDI

  • Kasım 1, 2018
  • 2 min read
TOKAT BEM-BİR-SEN BAŞKANI İŞBİLİR MAZBATASINI ALDI

Tokat Bem-Bir-Sen 5. Olağan Genel Kurulu 26 Ekim 2018 Cuma günü yapılmış, mevcut Başkan Kadir İşbilir güven tazelemişti.

            Genel Kurul sonrası tekrar Tokat Bem-Bir-Sen Başkanı seçilen Kadir İşbilir, Tokat Adalet Sarayı’na gelerek mazbatasını aldı.

            İşbilir, mazbatasını aldıktan sonra Tokat Adalet Sarayı önünde basın açıklaması yaptı. Yerel Yönetim çalışanlarının hak mücadelesinde üyelerinin hakkını savunmaya devam edeceklerini belirten İşbilir, “Biz sorun çıkaran olmadık, yine olmayacağız. Ancak sorunlara çözüm üreten olduk yine çözüm üretmeye devam edeceğiz. Ürettiğimiz uygun olabilecek çözümleri yönetimlerle uzlaşarak uygulamaya konulmasına çalışacağız. Üyelerimizin yer aldığı her kurum bizim evimizdir. Her üye bizim şerefimizdir.

Her delege bizim namusumuzdur. Biz Tokat Bem-Bir-Sen Yönetimi olarak evimize de, şerefimize de, namusumuza da sahip çıkacağız. Bu bilinçle yola çıkmıştık. Bu düşünceyle yolumuza devam edeceğiz” dedi.

            Tokat Bem-Bir-Sen Başkanı İşbilir yaptığı basın açıklaması sonrasındaYönetim Kurulu üyelerini kamuoyuna tanıttı.

            İşbilir’in Yönetim Kurulu üyelerini arasında; Oğuzhan Torun – Başkan Yardımcısı, Yücel Yılmaz – Başkan Yardımcısı, İlker Bekler – Başkan Yardımcısı, Safa Aşıroğlu – Başkan Yardımcısı olarak yer alıyor.

DİKKAT!  Fesleğen İle İlgili Sözler
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş