38°C
23 October 2024
Son Dakika Tokat Haberleri - En Güncel ve Doğru Haberler

TOKAT DERBENT VE BEDESTENLİOĞLU MAHALLELERİNE HANIMELİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ BU YIL BİTECEK

  • Eylül 21, 2023
  • 2 min read
TOKAT DERBENT VE BEDESTENLİOĞLU MAHALLELERİNE HANIMELİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ BU YIL BİTECEK

Tokat’ta mahalle ziyaretlerine devam eden Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu Derbent Mahallesi’nde mahalle konağı olarak da hizmet verecek Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezini bu yıl bitmeden açacaklarını açıkladı.
Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu mahalle sakinlerine daha önceden vermiş oldukları bir sözü yerine getirmekten mutlu olduklarını ifade ederek “Derbent Mahallemize önceden bir sözümüz vardı. Başta hanım kardeşlerimiz olmak üzere mahalle sakinlerimize bir sözümüz vardı. Bir mahalle konağı, Hanımeli Kültür Sanat Merkezi sözümüz olmuştu. Hem Derbent Mahallesi’ne hitap etmesi, hem de Bedestenlioğlu Mahallesi’ne hitap etmesi anlamında. Geçtiğimiz yıl bir çalışmamız oldu. Bu sebeple mahallemizde yıllardır İŞKUR binası olarak kullanılan alanı belediyemize kazandırdık. Resmi olarak da buranın tapusu, mülkiyeti belediyemize geçti. Biz de burada içerisinde birtakım tadilat çalışmaları yaptık. Kullanıma hazır hale getirdik” dedi.
Binanın içinde tefrişat çalışmalarına başladıklarını dile getiren Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu” İnşallah bu yıl bitmeden bu alanımızı, binamızı Derbent ve Bedestenlioğlu mahallelerimize hitap eden mahalle konağını, Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezinin açılışını gerçekleştireceğiz. Bu güzel haberi hem Tokat’ımız ile hem de iki mahallemizin sakinleri ile paylaşmak istiyorum. Allah hayırlı, uğurlu etsin” diye konuştu.

TKTB0799 TKTB0908 TKTB0958 TKTB1013 TKTB1043

TOKAT DERBENT VE BEDESTENLİOĞLU MAHALLELERİNE HANIMELİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ BU YIL BİTECEK yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

DİKKAT!  Atatürk denildiğinde aklınıza ilk ne geliyor? TOGU’lülere sorduk!
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş