38°C
23 October 2024
Son Dakika Tokat Haberleri - En Güncel ve Doğru Haberler

Tokat İyi̇ Parti̇li̇ Başkan Karagöllü; Bu Ülkeye Zamlardan Ve Yoksulluktan Başka Vereceği̇ni̇z Bi̇rşey Kalmadi

  • Temmuz 19, 2023
  • 3 min read
Tokat İyi̇ Parti̇li̇ Başkan Karagöllü; Bu Ülkeye Zamlardan Ve Yoksulluktan Başka Vereceği̇ni̇z Bi̇rşey Kalmadi

İYİ Parti Tokat İl Başkanı Hakan Karagöllü, son zamanlarda gerçekleşen ardışık zamları eleştirdi. Başkan Karagöllü, “iktidarın bu ülkeye verebileceği bir şey kalmamış gibi yalnızca zam ve yoksulluk politikaları izlendiğini” ifade etti. İYİ Parti, Türkiye genelinde yapılan ardışık zamlarla ilgili zamanındası bir bildiri yayımladı. 81 ilin il başkanları, aynı anda gerçekleştirdikleri açıklamalarla zamları eleştirdi. İYİ Parti Tokat İl Başkanı Hakan Karagöllü de basın açıklamasında, halkın yanlış ekonomi politikaları nedeniyle yeni bir zam dalgasıyla karşı karşıya olduğunu dile getirdi. Başkan Karagöllü, yanlış politikaların sonucunda vatandaşların sabun, kitap, bebek bezi gibi ürünlerden ek vergi ödediğini, ancak servet sahiplerinin elde ettikleri gelirden vergi alınmadığını söyleyerek “Bu soygun düzeni dünyanın başka bir yerinde görülmeyecek bir örnektir. Deli Dumrul iktidarı, halkın boğazına çöreklenmiş, fakirin kanını emmeye devam etmektedir. Bizler, bu sömürgeci düzene karşı mücadelemizi sürdüreceğiz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın, tüm kadrolarımızla birlikte halkımızın sesi olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

BÜTÜN KADROLARIMIZLA MİLLETİN SESİ OLACAĞIZ

Başkan Karagöllü, AKP iktidarının ekonomi programı ve politikalarının hatalı olduğunu ve millet olarak yeni bir zam dalgasıyla karşı karşıya kaldığımızı belirtti. Seçim sürecinde atılan sloganlar ve popülist vaatler yerine, rasyonel bir zeminin varlığından bahsedilemediğini ifade etti. Dar gelirli vatandaşın faturayı ödediğini ve cebindeki son kuruşa kadar yoksullaştırma politikalarının uygulandığını vurguladı. Ayrıca, AKP iktidarının dar bir kesime bankacılık sistemi üzerinden rant dağıttığını ve toplumun geniş kesiminden bu parayı topladığını belirtti. Sabun, kitap, çocuk bezi gibi ürünlerden ek vergi alınırken, servetten elde edilen kazançtan vergi alınmadığına dikkat çekti. Vatandaşa kemer sıkma tavsiye edilirken, küçük, yandaş ve ranta dayalı kesimin zenginleşmesine karşı hiçbir önlem alınmadığını söyledi. AKP iktidarının zamlardan ve yoksulluktan başka hiçbir şey sunamadığını ifade etti. Türkiye’de adı konulmamış bir IMF programının uygulandığını, AKP iktidarının geçmişte eleştirdiği IMF reçetelerini savunduğunu ve milletin cebinde kalanı enflasyon vergisiyle aldığını belirtti. Memura ve emekliye yapılan düşük zam miktarının kısa sürede eridiğini ve akaryakıta yapılan ÖTV zammıyla birlikte milletin derin bir yoksulluk çukuruna gömülmek istendiğini ifade etti. ABD dolarının değerindeki artışın ve benzin fiyatındaki yükselişin, bu yağma düzeninin bir örneği olmadığını söyledi. Karagöllü, AKP iktidarının vatandaşı ezen ve yoksullaştıran bir düzende olduğunu ve bu vurguncu düzene karşı mücadeleyi sürdüreceklerini belirtti. Kadrolarıyla birlikte milletin sesi olacaklarını vurguladı.

DİKKAT!  Tokat Fen Lisesi Öğrencileri Yaptıkları Cumhuriyetimizin izinde nice yüzyıllara Videosulyşa Sosyal Medyada Beğeni Topluyor

 

Tokat İyi̇ Parti̇li̇ Başkan Karagöllü; Bu Ülkeye Zamlardan Ve Yoksulluktan Başka Vereceği̇ni̇z Bi̇rşey Kalmadi yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş