38°C
23 October 2024
Haberler

“TOKAT’I SEVİP SEVDİRENİ BİZ DE SEVİP SAYARIZ”

  • Temmuz 19, 2019
  • 5 min read
“TOKAT’I SEVİP SEVDİRENİ  BİZ DE SEVİP SAYARIZ”

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Jandarma Teşkilatı’nda Muhabere Astsubay Kıdemli Başçavuş olarak hizmet eden Alpaslan Altıntaş, Tokat’ımıza 2012 yılı Temmuz ayında atanmıştı. Geride bıraktığı 7 yılın ardından yeni bir görev yeri Seferihisar’a ataması çıkan Alpaslan Altıntaş, 24 Temmuz 2019 tarihinde ilimizden ayrılacak.

            Profesyonel görevinde, ilimiz gazetecileri ile birlikte haberlerde yer alan, sıkı dostluklar kuran Alpaslan Altıntaş diğer yanda özel sosyal yaşamında Tokat’ı ve Tokatlıları sevip, sayan, sahiplenen anlayışıyla dikkatleri çekti. Sosyal mecralarda aktif olarak faaliyetlerini paylaşan Altıtaş, bilhassa “#tokatısevmekgerek” etiketiyle ilimizin tanıtımına, turizmine en kıymetli katkıyı canı gönülden, heveslice yapan isimlerin başında geldi.

            Veda ziyaretlerine başlayan Alpaslan Altıntaş (46), aslen Ispartalı. Evli ve 2 çocuk babası. Veda ziyaretleri haliyle oldukça duygusal, kimi zaman anıların güzelliği ile şen şakrak, ayrılacak olmanın hüznüyle duygusal geçiyor. Doğa sporlarına, fotoğrafçılığa verdiği önemle Tokatlıların unutamayacağı izler bırakmasıyla anılacak. Geçtiğimiz gün, arkadaşları bir veda yemeği verirken Ona dair yazılanları derledik.

alpaslan%20alt%C4%B1nta%C5%9F

ONA DAİR YORUMLAR

*Memurluğun kaderinde vardır tayin olmak atanmak, tecellisidir. Günün birinde mutlaka tayin olacağını bilerek başlamış olduğunuz bu kutsal görevde, rabbim hayırlısı ile emekli olmayı da nasip etsin. Yakup kardeşim seni, Alparslan komutanımın sayesinde tanıdım. Tofder de dostluğumuz pekişti. Sıkı bir arkadaşlığımız oldu, dostluğumuz yol arkadaşlığımız pekişti. Baki kalan bu gök kubbede, hoş bir seda bırakmaktır önemli olan, geriye baktığımızda hasretle anımsayabilmek tebessüm edebilmek, gülebilmek ne mutlu. Sizinle arkadaşlık, dostluk, eğlenmek, yemek içmek çok güzeldi, her zaman güzelliklerle anılacaksınız. Gidiyorsunuz ama bilmelisiniz ki geride bıraktıklarınız var, dostlarınız arkadaşlarınız. Yeni görev yerinizde üstün başarılar, mutlu ve huzurlu yaşantılar diliyorum. Sevgiler saygılar. (Turan Turgut)

*O Alpaslan Altıntaş ki Tokat’a gelmesiyle birlikte Halk Eğitime Fotoğrafçılık kursu açtırdı. Kursun arkası hiç kesilmedi. O Alpaslan Altıntaş ki Tokat’ta olmayan Fotoğrafçılık üzerine Dernek kurulmasına sebep oldu. Bir yetmedi 2.’si de açıldı. Tokat’a Fotoğrafçılar Derneğinin kurulmasına sebep oldu. Fotoğraf etkinliklerinin düzenlenmesine ilçe ve köylerimizin kültürel varlıklarının ve doğa turizminin tanıtımına sebep oldu. Ben emekliyim evde oturmaktan sıkıldım ne yapacağım diyenlerin eline fotoğraf makinası alıp fotoğraf çekmesine sebep olan Tokat’ta fotoğraf sergisi açılmalarına sebep olan adam. Saymakla, anlatmakla bitmeyeceklere sebep olan Alpaslan Altıntaş memleketimize iyi ki geldin. Seni çok özleyeceğiz ALLAH yolunu açık etsin. Yeni görev yerinde başarılar diliyorum. (Fikri Durmuş)

DİKKAT!  “OKULLARI BİRLİKTE AÇACAĞIZ”

“BİR TELEFON KADAR YAKINIM”

            Arkadaşlarından gelen yorumlara bir yanıt veren Alpaslan Altıntaş “Tohat'ta görev yapmak benim için büyük bir mutluluk ve ayrıcalıktı. Tohat'ı gerçekten sevmek gerek. Bu kadim şehir Tohat her yönüyle doğası, kültürü, tarihi dokusu, iklimi, insanlarının sıcak kanlılığı ve dostlukları ile eşsiz bir memleket. Sizin de dediğiniz gibi çok güzel anılarla ayrılacağım Tohat'tan. Bende sizleri tanıdığım için çok şanslıyım. Seferihisar'da sizden biri var tabii ki oda ben #tokatısevmekgerek Tohat eyceeee. Tokatlılara, her şey için çok teşekkür ederim. Çok güzel zamanlar geçirdik yarışlara katıldık, eğlendik, güldük. Aranızdan ayrılacağım ama gönüller bir, İzmir Seferihisar’da her zaman bir abiniz kardeşiniz var bunu unutmayın. Bir telefon kadar yakınım.” diye yazdı.

alpaslan1

About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş