38°C
23 October 2024
Son Dakika Tokat Haberleri - En Güncel ve Doğru Haberler

TOKAT’TA 2. MÜSTAKBEL ÖĞRETMEN AKADEMİSİ’NDE SERTİFİKALAR VERİLDİ

  • Mart 28, 2023
  • 2 min read
TOKAT’TA 2. MÜSTAKBEL ÖĞRETMEN AKADEMİSİ’NDE SERTİFİKALAR VERİLDİ

Sertifika takdim töreni, sendika şube hizmet binasında gerçekleştirildi. Törene, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz da katıldı. Rektör Yılmaz, öğretmen adaylarının sadece pedagojik bilgilerle yetinmeyip entelektüel donanımlarının da yüksek olması gerektiğini belirtti.

1679994403

Müstakbel Öğretmen Akademisi projesine destek veren TOGÜ Rektörü Yılmaz, kültür ve fikir alanında gelişime talip olan eğitimci adaylarının önünün açılması gerektiğini ifade etti. Yılmaz, bu akademide örneği görüldüğü gibi, sadece pedagojik bilgiye sahip öğretmenler değil, entelektüel donanımları yüksek öğretmenler yetiştirilmesinin önemli olduğunu belirtti.

1679994409

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir ise Müstakbel Öğretmen Akademisi adı altındaki bu programa katkı sağlayan eğitim bir Sen’i kutladı. Özdemir, bu tür projelerin şehirlerinde gerçekleştiriliyor olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Özdemir, kendini gelecek nesillere daha faydalı hale getirmek için vaktinden ayırarak emek veren öğretmen adaylarına da ayrıca teşekkür etti.

1679994418

Sendika Şube Başkanı Şaban Ceylan ise katılımlarından dolayı Rektör Yılmaz ve İl Müdürü Özdemir’e teşekkürlerini sunarak törende konuştu. Şaban Ceylan, sendika binasındaki salonlarının hizmete girdiğinden beri onlarca çeşitte kamu faydasına iş gerçekleştirildiğini söyledi. Bu faaliyetlerin bir kısmının üyeleri için önemli bir kısmının da kamunun genel faydasına olduğunu belirtti.

1679994423

Müstakbel Öğretmen Akademisi programı, öğretmen adaylarına verilen katılım belgeleri ve sertifikaların takdimiyle son buldu. Rektör Yılmaz, İl Müdürü Özdemir ve Eğitim-Bir-Sen Tokat Şube Başkanları Şaban Ceylan ile Prof. Dr. Mehmet Demirtaş tarafından verilen sertifikalar, öğretmen adaylarına hayatlarında başarılar dileyerek takdim edildi.

Hürsöz

DİKKAT!  TURHAL TSO'DAN ÜYELERİNE E-TİCARET EĞİTİMİ
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş