38°C
22 October 2024
Son Dakika Tokat Haberleri - En Güncel ve Doğru Haberler

Tokat’ta Jandarma Teşkilatı’nın 185. Kuruluş Yıl Dönümü Coşkusu

  • Haziran 14, 2024
  • 2 min read
Tokat’ta Jandarma Teşkilatı’nın 185. Kuruluş Yıl Dönümü Coşkusu

Tokat’ta düzenlenen Jandarma Teşkilatı’nın 185. kuruluş yıl dönümü kutlama programı, renkli ve coşkulu anlara sahne oldu. İl jandarma komutanlığı envanterindeki Sandık ve Ritim adlı köpeklerin gösterileri, izleyenlerin büyük ilgisini çekti ve nefeslerini kesti. Programa il protokolü ve jandarma personelinin ailelerinin yoğun katılımıyla başlayan etkinlik, halk oyunları ekibinin enerjik halay gösterileriyle renklendi.

Erzak arama köpeği Sandık ve bomba arama köpeği Ritim’in performansları, izleyicilerden büyük beğeni topladı ve ilgiyle takip edildi. Jandarma personelinin gerçekleştirdiği gösteriler ise programa ayrı bir heyecan kattı. Özellikle, çocukların asker selamıyla komando abilerini selamlaması, etkinliğe duyulan coşkuyu artırdı.

Kutlama programı sonrası açılan stantlarda jandarmanın gelişimi ve sahip olduğu imkanlar sergilendi. Programda üstün başarı gösteren jandarma personeline ise özel hediyeler takdim edildi. Tokat’ta gerçekleşen bu anlamlı etkinlik, jandarma teşkilatının önemine ve toplumla olan bağlarına vurgu yaptı.

Gizli Hazineleri Keşfedin

DİKKAT!  GAZİ OSMAN PAŞA VEFATININ 123. YIL DÖNÜMÜNDE ANILDI
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş