38°C
23 October 2024
Haberler

TOKAT’TAN ÖĞRETMENLER SİVAS KİTAP FUARINDA

  • Eylül 10, 2018
  • 2 min read
TOKAT’TAN ÖĞRETMENLER SİVAS KİTAP FUARINDA

Okullu Okulsuz Okuyoruz Yazıyoruz projesi kaldığı yerden devam ediyor.Proje koordinatörü Keziban Özcan ve farklı anaokullarında görev yapan okul yöneticisi ve anasınıfı öğretmenleri Sivas kitap fuarına gitti. Öğretmenler hem kişisel kitaplıkları hem de veli, öğrenciler ve öğretmenler için hazırlanan kitaplıklar için kitap satın aldılar. Oldukça verimli ve keyifli bir kültürel gezi olduğunu ifade eden proje koordinatörü Keziban Özcan, “Öğretmen ve okul yöneticilerinin büyük heyecan ile fuardan kitap satın almaları görülmeye değerdi ve bu vesile ile anaokulu kitaplıklarımız sene başında çok yönlü güncellenmiş oldu.” ifadelerini kullandı.

            Tokat’tan Sivas ellerinde kitap okunur sloganı ile yola çıktıklarını belirten Sema Açıkkapı, “Sivas’ ta tarihi dokunun tam ortasında aynı anda bir çok yayınevine ulaşabileceğiniz fuarda en son çıkan kitapların yanı sıra beni çocukluğuma unuttuğum eski günlere götüren kitapları görmek çok güzeldi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

            Hatice Öğreden ise “Hazine avcısı gibi stantları gezme heyecanı ve seninle olmasını istediğin arkadaşına kavuşma sevincini yaşatıyor insana kitap fuarı, iyi dostlar şenliği gibi” dedi. 

            Okullu Okulsuz Okuyoruz Yazıyoruz proje koordinatörü Keziban Özcan ve öğretmen arkadaşları Tokat’ta yapılacak kitap fuarını heyecanla beklediklerini belirterek, kitap fuarlarının her yıl yapılmasının şehre önemli bir değer katacağını da ifade ettiler.

DİKKAT!  Kondansatör
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş