38°C
23 October 2024
Haberler

TURAN YALÇIN’A ADANA’DAN GENÇ YAZAR ONUR PITIRLI’NIN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

  • Haziran 30, 2018
  • 3 min read
TURAN YALÇIN’A ADANA’DAN GENÇ YAZAR ONUR PITIRLI’NIN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Gazetemiz işitme engelli yazarı Turan Yalçın, genç yazarlar öğrenci kulüp başkanları, söyleyecek sözü olan gençlerle röportajlara devam ediyor. Bu tutumunu anlamayan, yanlış anlayan insanlara karşılık onun bu tutumuna çok sevinen, başka illerden, kasabalardan röportaj ve konferanslarına teşekkür etmek için ziyaret edenlerde var.

Yalçın ile aynı yayınevi olan Az Kitaptan ilk kitabını çıkaran Onur Pıtırlı Adana’dan Yalçın’a teşekkür ziyaretine geldi. Gazetemize de beraber ziyarette bulunan Yazarlardan Onur Pıtırlı, röportajdan dolayı çok duygulandığını, gazetemize ve yazarımıza çok teşekkür ettiğini söyledi.

1997 doğumlu genç yazar Adanalı olduğunu Mersin Taşucu’da bulunan Selçuk Üniversitesi Turizm ve Seyahat Bölümü okuduğunu söyleyerek ilk kitabının Turan Yalçın’ın kitaplarını yayınlayan AZ Kitaptan çıktığını belirterek, Yalçın’ın kendisi ile röportaj yapmasından mutlu olduğunu, kitabını Gaziosmanpaşa Üniversitesi Kütüphanesine ve Tokat Sivas’ta kütüphaneler hediye edeceğini belirtti.

Tokat’a ilk defa geldiğini ve Tokat’ı gezeceğini belirten genç yazar Onur Pıtırlı ilerde turizm sektöründe çalışırsa Tokat’ı turistlere tavsiye edeceğini belirtti.

Mevlana’nın ‘Tokat’a gitmek gerek’ sözünden çok etkilendiğini belirten Pıtırlı, ilerde Tokat’a gene geleceğini, üniversite de konuşmalar yapmak istediğini vurguladı.

Pıtırlı ile gazetemizi ziyaret eden Turan Yalçın, “Genç yazarlar ile röportaj yaparak tanıtmak bana mutluluk veriyor. Pek çok genç yazar Tokat’a gelerek hem gezmek hem de teşekkür etmek istiyorlar. Ama çoğu ya uzak ya da maddi imkansızlıktan gelemiyorlar. Onur Pıtırlı ise bu imkanı bularak gelen kardeşimiz. Burada kaldığı müddetçe başarılı bir yazar ve turizmci adayı olarak ona Tokat’ı gezdireceğim. Hem aynı yayınevi yazarı hem de bizi ziyaret ederek onure eden bir kardeşimiz olarak Tokat’ı tanıtacağız. Tokat Gazetesi genç yazarlarla röportajı yayınlayarak güzel bir hizmet ediyor Tokat’a. Genç yazarlar Tokat Gazetesi’nin bu çabasını unutmuyor ve Tokat’ı merak ederek ziyaret etmek istiyorlar. Gençlerin Tokat’ı sevmesi ve memnun olması onların ilerde Tokat’ın gönüllü birer turizm elçisi olmasını sağlayacaktır. Bir Tokatlı birey olarak Tokat’ı gençlere tanıtmaya çalışıyorum” dedi.

DİKKAT!  Manisa Nöbetçi Eczaneler

KİTAP HEDİYESİ

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Kütüphane Daire Başkanını ziyaret eden Onur Pıtırlı, “Seni Yıllarım Anlatsın” kitabını, Turan Yalçın ise “Sen de Kafadan Engellisin” kitabını Daire Başkanı Ekrem Anaç’ın yerinde olmaması üzerine kütüphaneci Turan Kılınç’a öğrencilerin faydalanması dileği ile hediye ettiler.

About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş