38°C
23 October 2024
Son Dakika Tokat Haberleri - En Güncel ve Doğru Haberler

Turhal MYO ile Tokat Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Protokol İmzaladı

  • Ağustos 9, 2023
  • 2 min read
Turhal MYO ile Tokat Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Protokol İmzaladı

TSMMMO üyelerinin ihtiyaç duyduğu personel ihtiyacının ve Turhal MYO mezunlarının istihdam sorunun karşılıklı olarak çözülerek Turhal MYO öğrenci veya mezunlarına eğitim, staj ve istihdam olanağı sağlamak amacıyla imzalanan protokol doğrultusunda geliştirilecek eğitimlerde başarılı olanların meslek mensupları tarafından istihdam edilmesi planlanmaktadır.
İmza töreninde TSMMMO Başkanı Mustafa KAYA meslek mensuplarının ihtiyaç duyduğu çalışan profilinden ve her geçen gün muhasebe alanında nitelikli çalışan sayısı açığının arttığına vurgu yaparken, Oda Sekreteri Serdar ÇALIŞKAN ise özellikle gelişen teknoloji ve e dönüşüm ile meslek mensuplarının ve adaylarının çalışma şartlarında yaşanan değişimlerden bahsetti.
Turhal Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ebubekir YAŞAR düzenlenecek eğitimlerde Turhal Meslek Yüksekokulu’nun da akademik ve teknik olarak projeye destek olacağını ve ileride gerçekleştirilecek olası projelerden bahsederken Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ahmet KOÇ ise Turhal Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programı müfredatının Türkiye’nin en güncel müfredatına sahip olduğunu belirterek birlikte yürütülebilecek dersler ile öğrencilerin meslek edinmelerine sağlayacağı farkındalığın önemine dikkat çekti.
Mevzuat ve Eğitim Komisyon Başkanı M. Melih SAĞIROĞLU’nun ise TSMMMO Bilgisayarlı Eğitim Salonunda Yeşilırmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile yürütülen eğitim programından, ders içerikleri ve katılımcı profili ile katılımın yüksek olmasından duyulan memnuniyetten bahsetmesinin ardından imza törenine geçildi.

Turhal MYO ile Tokat Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Protokol İmzaladı yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

DİKKAT!  Tokat’ta FETÖ’ye Finansal Destek Veren Şüpheliler Gözaltına Alındı
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş