38°C
22 October 2024
Son Dakika Tokat Haberleri - En Güncel ve Doğru Haberler

TURHALSPOR FİNALDE

  • Nisan 10, 2023
  • 2 min read
TURHALSPOR FİNALDE

Turhalspor, başarılı performansı ve tutkulu taraftarlarıyla bu yıl finalde! Turhalspor’un mücadele dolu maçlarına tanık olmak için hazır mısınız? Turhalsporlu futbolcuların gösterdiği mücadele ve azim, takımın final yolculuğunda da destek bulmasını sağladı. İşte şimdi final maçında, Turhalspor’un şampiyonluk hedefi için her şey hazır! Türkiye’nin en iyi futbol takımlarından biri olan Turhalspor, zirveye ulaşmak için bütün gücünü ortaya koyacak. Siz de Turhalspor’a destek vermek istiyorsanız, final maçını kaçırmamalısınız. Bu muhteşem futbol deneyimini kaçırmayın ve Turhalspor’u liderlik koltuğunda izleyin!

2022-2023 Nurettin Nuri Damar Tokat 1’nci Amatör Liginde Play-Off Yarı Finali

1681040538

Turhalspor kazandı!

Haber-Foto: MustafaIşık

2022-2023 Nurettin Nuri Damar Tokat 1’nci Amatör Liginde Play-Off Yarı Finalinde Zile Belediyespor ile Turhalspor Uzunburun Sentetik Sahasında karşı karşıya geldi. Saat 12.30’da başlayan müsabakayı Turhalspor, Tahir’in ayağından bulduğu golle Zile Belediyespor’u 1-0 yenerek Final maçında mücadele etme hakkı kazandı.

Nurettin Nuri Damar Tokat 1’nci Amatör Ligi

Nurettin Nuri Damar Tokat 1’nci Amatör Ligi, Tokat ilindeki amatör futbol takımlarının katıldığı bir futbol ligidir. Ligin galibi, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Bölgesel Amatör Lige yükselmeye hak kazanır.

Play-Off Yarı Finali

Play-Off Yarı Finali, ligdeki takımların arasında yapılan bir eleme maçıdır. Kazanan takım, Final maçında mücadele eder. Bu maç, ligde kalabilmek veya daha üst bir lige yükselmek için büyük bir öneme sahiptir.

Zile Belediyespor

Zile Belediyespor, Tokat ilinin Zile ilçesinde kurulmuş olan bir amatör futbol takımıdır. Takım, Tokat ilindeki amatör futbol liginde mücadele etmektedir.

Hürsöz

DİKKAT!  Hakan Fidan’dan ABD ile kritik görüşme
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş