38°C
23 October 2024
Son Dakika Tokat Haberleri - En Güncel ve Doğru Haberler

Üniversitemiz Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezinin Temmuz ayı Kursları

  • Temmuz 3, 2023
  • 2 min read
Üniversitemiz Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezinin Temmuz ayı Kursları

Üniversitemiz Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi (TOGÜSEM) tarafından Temmuz ayı içerisinde online ve yüz yüze kurslar düzenlenecektir.
Üniversitemiz Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi (TOGÜSEM) tarafından ekmeklerimize gereken değerini tekrardan kazandırmak, unutulmaya yüz turmuş atalık buğdaylarımızı tanıtmak, insanların evlerinde kendi ekşi mayasını oluşturma ve beslemesini sağlamak, evlerimizde sağlıklı ve doğal ekmekler yapmak amacıyla Ekşi mayalı atölyesinin 2. Eğitim kursu 8 -9 Temmuz 2023 tarihlerinde TOGÜ MYO Binası Gastronomi ve Aşçılık Atölyesinde Öğr.Gör.Ercan POLAT tarafından yüz yüze olarak verilecektir.
SPSS programının genel kullanımının öğretilmesi ve temel analizlerin yapılabilir seviyeye getirilmesi hedefi ile 17-21 Temmuz ayı tarihinde online ve 22-23 Temmuz 2023 tarihlerinde yüz yüze olmak üzere Doç. Dr. Dekant Kıran tarafından, Temel İstatistik ve SPSS Uygulamaları Eğitimi, TOGÜ Eğitim Fakültesi Bilgisayar Laboratuvarında verilecektir.
Katılımcılara profesyonel bir ortamda e-posta yoluyla etkili bir şekilde İngilizce iletişim kurmak için gerekli bilgi ve becerileri kazandırmak ve e-postaları yapılandırma, uygun üslup ve dili kullanma ile ilgili teknikler dahil olmak üzere açık, özlü ve ikna edici İngilizce mesajlar oluşturmak ve iletişim stratejileri geliştirmek hedefi ile 28 Temmuz 2023 tarihinde online –zoom üzerinden Öğr. Gör. Vildan ÇELİK tarafından, İngilizce Yazılı İletişim Teknikleri Eğitimi verilecektir.
Ayrıntılı bilgi ve kurs başvuruları için: https://togusem.gop.edu.tr/Default.aspx?d=tr-TR

Üniversitemiz Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezinin Temmuz ayı Kursları yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

DİKKAT!  Tokat Belediye Plevnespor ve Merkür Jet Erbaaspor, Güzel Futbol Sergileyerek Zafer Kazandılar
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş