38°C
23 October 2024
Son Dakika Tokat Haberleri - En Güncel ve Doğru Haberler

VOLKAN KAPLAN TOKAT’TA DOĞA İÇİN ÇALDI

  • Nisan 16, 2023
  • 3 min read
VOLKAN KAPLAN TOKAT’TA DOĞA İÇİN ÇALDI

Volkan Kaplan, doğa ve çevre bilincini artırmak amacıyla Tokat’ta harika bir performans sergiledi. Doğa için çaldığı müziklerle izleyicileri büyüleyen sanatçı, doğanın önemine dikkat çekerek herkesi çevreye duyarlı olmaya davet etti. Eşsiz bir deneyim sunan Volkan Kaplan’ın konseri, doğa sevgisiyle dolu olanlar için kaçırılmayacak bir fırsat. Doğayı sevenlere, doğanın güzelliklerine şahit olanlara, Volkan Kaplan’ın Tokat konseri sınırsız bir keyif sunuyor. İşte Volkan Kaplan’ın doğa ve çevre bilincine katkı sağlayan inanılmaz konseri…

Doğa İçin Çal Projesi: Müzik ile Doğaya Dikkat Çekiliyor

Ünlü sanatçılar ve gönüllü müzisyenler, doğa sorunlarına dikkat çekmek amacıyla Doğa İçin Çal projesinin 13. video klibini yayınladı.

Hastane Önünde İncir Ağacı Türküsü İle Yozgatlı Gencin Hikayesi Anlatıldı

Projenin son ayağında, Yozgat yöresine ait olan ve komşu kızı ile beşik kertmesi olan bir gencin askerde verem hastalığına yakalanarak İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmesinin konu alındığı “Hastane Önünde İncir Ağacı” türküsü seslendirildi. Türkiye’nin birçok ilinde birçok sanatçının gerek sesi gerek enstrümanı ile katıldığı parçada Tokat sanatçı Volkan Kaplan’la yer aldı.

Sanatçılar İçin Yer Aldığı 13. Projede Doğaya Dikkat Çeken İsimler

Doğa İçin Çal 13 projesinde yer alan sanatçılar arasında Alkan Dalgakıran, Ali Kaya Arı, Artun Özoğlu, Ayşegül Aykaç, Beyza Doğuç, Cengiz Onural, Elif Buse Doğan, Emre Yücelen, Eser Eyüboğlu, Hakan Dedeler, İpek Nisa Göker, Murat Aydın, Özgün Uğur, Seçil Bingöl, Tilbe Germencik, Tuvana Türkay, Volkan Kaplan, Yaprak Sayar ve Yaren Özaydın yer aldı.

Doğa İçin Çal Projesi ile Doğa Sorunlarına Dikkat Çekiliyor

Doğa İçin Çal projesi, küresel iklim değişikliği, GDO’lu ürünler, çevrenin kirlenmesi gibi doğa sorunlarına dikkat çekmek ve insanları bu konularda bilinçlendirmek amacıyla gerçekleştiriliyor. Projenin 13. videosu Youtube’da yayınlandı ve izleyicilerin beğenisine sunuldu.

DİKKAT!  TOGÜ İtfaiyecilik Ekibi Afet Bölgesinde

SEO optimized content:
Doğa İçin Çal projesi, ünlü sanatçıların ve müzisyenlerin doğa sorunlarına dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirdiği bir proje. Projede yer alan sanatçılar, müzikleriyle insanları doğanın korunması konusunda bilinçlendiriyor. Doğa İçin Çal projesinin son videosunda, Yozgat yöresine ait olan ve askerde verem hastalığına yakalanan bir gencin hikayesi anlatılıyor. İstanbul’da bulunan hastanede yaşamını yitiren gencin hikayesini anlatan “Hastane Önünde İncir Ağacı” türküsü, birçok sanatçının katılımı ile seslendirildi. Doğa İçin Çal projesinin 13. videosunda yer alan sanatçılar arasında Alkan Dalgakıran, Ali Kaya Arı, Artun Özoğlu, Ayşegül Aykaç gibi isimler yer aldı. Proje, küresel iklim değişikliği, GDO’lu ürünler ve çevrenin kirlenmesi gibi doğa sorunlarına dikkat çekerek insanları bu konularda bilinçlendirmeyi hedefliyor. Doğa İçin Çal projesinin 13. videosu Youtube’da yayınlandı ve izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Hürsöz

About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş