38°C
23 October 2024
Günlük

Yapay Zeka Yüz Değiştirme Programı (Deepfake) İndir

  • Mayıs 12, 2023
  • 2 min read
Yapay Zeka Yüz Değiştirme Programı (Deepfake) İndir

Yapay zeka yüz değiştirme programı ya da Deepfake olarak adlandırılan bu yazılım, son dönemde oldukça popüler hale gelmiştir. Bu program sayesinde gerçekçi bir şekilde bir kişinin yüzü diğer bir kişinin yüzüne uygulanabilir. Bu teknoloji, özellikle sinema ve video prodüksiyonları alanında kullanılmaktadır. Ayrıca eğlence amaçlı da kullanılabileceği gibi, bazı kötü niyetli kişiler tarafından da suistimal edilebilir. Yapay zeka yüz değiştirme programı indirmek için sitemizi ziyaret edin ve bu teknolojinin güncel gelişmelerini keşfedin.


Yapay Zeka Yüz Değiştirme Programı ile Görüntüler Oluşturma

Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte yapay zeka yüz değiştirme programı kullanarak farklı görüntüler oluşturmak mümkün hale geldi. Bu program sayesinde yüzler arasında geçişler yaparak ilginç görüntüler elde edebilirsiniz.

Yapay Zeka Yüz Değiştirme Programı (Deepfake) İndir

Deepfake Uygulamalari

Eğlenceli görüntüler elde etmek için yapay zeka yüz değiştirme programlarını kullanabilirsiniz. Yüz değiştirme programları listesi için https://tarihiyolculuk.com/yuz-degistirme-programi/ adresine göz atabilirsiniz.

Deep Art Effects

Screenshot 3 7

Yapay zeka uygulaması olarak Deep Art Effects, yüz değiştirme işlemi yapmak için kullanılabilen yüksek kaliteli fotoğraf filtresi ve sanat editörü uygulamasıdır. Program sayesinde yüz geçişleri yapabilir, stil yoğunluğunu değiştirebilir ve sanat eserleri için HD çözünürlük elde edebilirsiniz.

MyHeritage

Screenshot 4 7

MyHeritage mobil uygulaması ve sitesi ile aile ağacınızı oluşturabilirsiniz. Uygulama sayesinde yüz değişimi ve DNA testi yapabilir, soyağacınızı bulabilirsiniz.

Reface: Face Swap Video App

Screenshot 5 5

Reface uygulaması ile yüz değiştirme işlemi yaparak gerçekçi ve ilginç videolar elde edebilirsiniz. Ünlülerle yüz değiştirme yapabilir ve zengin içer

DİKKAT!  Kötü Espriler
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş