38°C
23 October 2024
Son Dakika Tokat Haberleri - En Güncel ve Doğru Haberler

ZAFER PARTİSİ TOKAT MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

  • Nisan 9, 2023
  • 2 min read
ZAFER PARTİSİ TOKAT MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

Zafer Partisi’nin Tokat Milletvekili adayları, halkın güvenini kazanmak için sonsuz mücadele vermektedir. Tokat’ta siyaset sahnesine hızlı bir giriş yapan Zafer Partisi, genç, dinamik ve vizyoner adaylarıyla dikkat çekmektedir. Yerli ve milli değerlere bağlılıklarıyla bilinen adaylarımız, hizmet ve adalet anlayışlarıyla Tokat’ın geleceğine katkıda bulunmayı hedeflemektedir. Zafer Partisi’nin Tokat Milletvekili adayları, sizlere hizmet etmek için var güçleriyle çalışacak ve doğru tercihlerle ülkemizin kalkınmasına destek olacaktır.

Seçim Takvimi

Resmi Gazete’de yayımlanan seçim takvimine göre, siyasi partiler milletvekili aday listelerini 9 Nisan günü (bugün) saat 17.00’a kadar YSK’ye verdiler. Milletvekili kesin aday listeleri 19 Nisan’da ilan edilecek.

Zafer Partisi Adayları

ATA ittifakında seçime giren Zafer Partisi’nin Genel Başkanı Ümit Özdağ ile Tokat İl Başkanı Av. Mehmet Ekicier, Tokat’ta 5 adayını belirledi.

Zafer Partisi Tokat Milletvekili Adayları

  • Alptürk Kaya: Avukat
  • Semi Kurulay: Muhbir
  • Sinan Sever: Emekli
  • Adalet Sever: Esnaf
  • Süleyman Güneş: Unknown

Yukarıdaki listede yer alan isimler, Zafer Partisi’nin Tokat milletvekili adaylarıdır. Her bir adayın kendine özgü bir mesleği bulunmaktadır. Adayların seçim sonuçları, seçim günü itibariyle belli olacaktır.

Hürsöz

DİKKAT!  KADİR GECESİ; KIYMETİNİ BİLMEDEN TÜKETTİĞİMİZ ÖMÜR İÇİN TEVBE İMKÂNI
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş